Takže VW jasná dvojka (pokud Toyota prodala víc)... :yes:
Hammunasakra
0
Nesnášim jak se příspěvek nepřipíše a pak 2x :-!
Hammunasakra
0
V poruchovosti rozhodně.. 😉
dukipo
0
Já jsem žádnou poruchovost zatím nezaznamenal. Ale u tebe bych ocenil, kdyby jsi alespoň občas něco napsal k tématu a nebylo to jen papouškování z netu... Jak jsi sám psal, větší znalosti máš prý z ekonomie a historie... >😁 To zrovna nemá moc blízko k autům... >😒]
Hammunasakra
0
Což je v stamilionech vyrobenejch aut samozřejmě důležitý hledisko >😒]
Hele cos míval z matiky? >😁
Jo ekonomií sem trochu šmrncnutej 😄
A autem sem nikdy nejel, nemám řidičák a ani nikoho co má auta neznám = takhle si mě představuješ? >😒]
dukipo
0
Tyhle lidi co jsou z Prahy a zajímaj se o historii většinou jezděj MHádéčkem a jednou za měsíc možná na chatu rodičů jejich autem... >😁 Na tebe to sedí dobře... >😒] Teda možná jedeš na tu chatu spíš jejich autem a voni říděj, to bude přesnější...
😄
Hammunasakra
0
Tě zklamu nemám a nikdy sem ani neměl Opencard ani Lítačku - na to když párkrát za rok jedu sockou mi stačí mobil 😄
Autem rodičů sem nejel ... pár let. Minimálně dva 😉
Nevim teda jak jezděj tvoji rodiče ale u nás většinou řídí jen jeden >😁
Na chatě sem byl naposled... to fakt nedám, před 10 lety? >😒]
Tak co ta matika? >😁
Už ti došlo jakej je nesmysl poměřovat stamiliony svejma zkušenostma? 😉
dukipo
1
Aut od VW mám (měl) svých, v rodině, ve firmě ... řekněme desítky. Pokud se ty výrobky obecně nekazej, tak je jistá pravděpodobnost, že se to nebude dít ani masově. Navíc mám přímý přístup k informacím jednoho významného dealera na českém trhu, který prodává řádově stovky aut a tak vím co se opravuje a z jakého počtu prodaných aut.
No a když si tyto informace vezmu, tak mě to o té značce dá mnohem lepší obraz než informace třeba od tebe, kde není naprosto žádný reálný základ, kromě tvých antipatií ke koncernu...
Když už jsi se tak rozepsal o návštěvě chaty, tak by jsi taky mohl přidat nějaké ty zkušenosti s nějakým autem, ať se taky konečně dostanem k tématu aut... 😉 Asi to bude lepší než tvé hodnocení filmů, audio techniky a dalších plků... >😁
Hammunasakra
0
Začínám tušit cos míval z tý matiky.. >😒]
O svém autě tu mluvila ta co s ní mám sloučenej účet a to je velký poučení = o svym autě sem proto ani necek a neudělám to ani teď. Teda cek = benzín 😉
dukipo
0
horší než za 2 to nikdy nebylo, spíš i líp...
no jestli jsi měl teda jen jedno auto, tak to máš pravdu, že to nejde porovnávat s celkovými prodeji... >😁 a dělat z toho nějaký závěry... to bude spíš statistická chyba... >😁
car
2
..no vy jste dvojka..😄
Hammunasakra
0
..s přesně opačnejma názorama 😄
speedfred
1
Tak potom sa musíte "priťahovať" ako to funguje u magnetu. >😒]
Hammunasakra
0
Spíš proti sobě stojíme opačnejma pólama = snad se to neotočí >😁
car
1
Manzele..?😜
Hammunasakra
0
:yes: >😁 >😒]
dukipo
0
Růžová fakt není moje oblíbená barva... 8-s 8-s 8-s
Hammunasakra
0
A dvě holky? 😉
dukipo
0
Tý voe... To snad raději přes SZ... >😒]
jam2015
1
Píšete, že Opel/Vauxhall ... více než 150.000 vozů
A pár dní predtým 268.782 ks😒br />
[odkaz]
Hele cos míval z matiky? >😁
Jo ekonomií sem trochu šmrncnutej 😄
A autem sem nikdy nejel, nemám řidičák a ani nikoho co má auta neznám = takhle si mě představuješ? >😒]
😄
Autem rodičů sem nejel ... pár let. Minimálně dva 😉
Nevim teda jak jezděj tvoji rodiče ale u nás většinou řídí jen jeden >😁
Na chatě sem byl naposled... to fakt nedám, před 10 lety? >😒]
Tak co ta matika? >😁
Už ti došlo jakej je nesmysl poměřovat stamiliony svejma zkušenostma? 😉
No a když si tyto informace vezmu, tak mě to o té značce dá mnohem lepší obraz než informace třeba od tebe, kde není naprosto žádný reálný základ, kromě tvých antipatií ke koncernu...
Když už jsi se tak rozepsal o návštěvě chaty, tak by jsi taky mohl přidat nějaké ty zkušenosti s nějakým autem, ať se taky konečně dostanem k tématu aut... 😉 Asi to bude lepší než tvé hodnocení filmů, audio techniky a dalších plků... >😁
O svém autě tu mluvila ta co s ní mám sloučenej účet a to je velký poučení = o svym autě sem proto ani necek a neudělám to ani teď. Teda cek = benzín 😉
no jestli jsi měl teda jen jedno auto, tak to máš pravdu, že to nejde porovnávat s celkovými prodeji... >😁 a dělat z toho nějaký závěry... to bude spíš statistická chyba... >😁