Novinky
Pekingský autosalon 2016 živě: Modernizovaná Octavia, kyselé hostesky a minimum plagiátů
34 komentářů
Hittman
20
Co zdravotní kontrola? Dobrý?
Přejít do diskuze
Ale jo,ruským a indickým snad konkurovat můžou,ale na to,až budou na úrovni korejských,si ještě dlouho počkáme.
Holden, ty mas silny pocit menejcennosti. Skus v zivote aj nieco urobit a potom sa s nami podel o svoje dielo. >😁
Vieš, koľkokrát to tu už bolo napísané? Ale redaktori ACZ sú hluchí, slepí a ľahostajní, serú na to. Čitatelia sú im ukradnutí a ak už vstúpia do diskusie, tak zväčša len preto, aby obhájili nejaký nezmysel v článku.
Reportáž dobrá, ale shoda podmětu s přísudkem asi není autorova silná stránka. Zběžně😒br />
...obličeje pomohli....
...slečny rozdávali...tvářili se....koukali....vrazili.....
Jinak ok 😄
...slečny rozdávali...tvářili se....koukali....vrazili.....
Jinak ok 😄
Kefalín, čo také si představujete pod pojmom xenofobie?
U nás doma je to strach z neznámého. Co je na slovácích neznámého?
U nás doma je to strach z neznámého. Co je na slovácích neznámého?
Panove, pridejte mi tam tu Mazdu CX-4... V detailu... S oznacenim na karoserii... Ja tomu porad neverim, ze ji tak Japonci fakt nazvali...
A kdyz uz nemate na korektora, tak to piste aspon v nejake normalni verzi Wordu, ktera ma autokorekce, tohle se fakt neda cist 8-s :no:
Mazda CX-4 zřejmě není pro redakci světová novinka ani regionální novinka... prostě to není žádná novinka ... teď mě napadá, jestli to auto vůbec existuje 😉
Zaujimave ze Gilgit dostal ban, petrumr dostal ban, a tento hulvat tu stale je, napriek tomu ze ma slovnik ako nejaky ozran. To fakt redakcii nevadi ze to tu potom vyzera ako v nejakom pajzli? Alebo je to nejaky tajny nick niekoho z redakcie? Alebo je to znamy niekoho z redakcie? Ja to prisambohu nechapem. 😄
Ale pozor! Ono to nemusí dlouho trvat. Dobře si vzpomínám, když se to samé říkalo o Korejcích....a není to zase tak dlouho..... :-! Záleží na tom, jak dobře zvládnou moderní výrobní systémy a zabezpečí kvalitu.
Pravděpodobně je učitelky na základní škole nutily kroužit dokola, ale právě na shodu podmětu s přísudkem jaksi zapomněly...
To mi prijde hodne nadsazene. Vzdyt pred petadvacetidvaceti lety uz nabizeli v Evrope i Americe docela slusnou Lantru/Elantru, nebo Sportage. No a pred deseti lety zacaly nase silnice zaplavovat i30 a Ceedy. Cinani nic takoveho rozhodne nemaji. Pred triceti lety uz prodaval Hyundai v USA pres milion aut. Sice to nebyl kdovijaky zazrak (ovsem i tak o dekadu jinde, nez soudobe skodovky), ale treba design ve vetsine pripadu delal Giugiaro a rozhodne to nebyly kopie, jako v pripade cinanu. Kdyz si s necim nevedeli rady, tak si proste koupili licenci.
Kdyz nic jineho, tak Korea za sebou nema historii tak ohavnych kopii, jako Cina. Navic tam, kde jsou dneska cinani byli korejci pred triceti lety.
Dobrý den, omlouvám se, četl jsem to včera asi v nějakém zvláštním duševním rozpoložení a přehlédl...
Díky za upozornění, Martin
Díky za upozornění, Martin