Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pekingský autosalon 2016 živě: Modernizovaná Octavia, kyselé hostesky a minimum plagiátů

34 komentářů

holden_holden
pekny auta ze nase*rete na titulku nem paskvil od slovenskyho vandraka?
Hittman
Co zdravotní kontrola? Dobrý?
jam2015
Hold-en, čo ťa tak stále "drží" urážať Kabaňa?!
rtomas
To je predsa jasne. Primitivna zavist chudaka, ktory sam nic nedosiahol.
miro68
Holden, ty mas silny pocit menejcennosti. Skus v zivote aj nieco urobit a potom sa s nami podel o svoje dielo. >😁
Tak ano, dizajn nic moc, ale neda sa to bez tej primitivnej xenofobie?
_Karel_
Kefalín, čo také si představujete pod pojmom xenofobie?
U nás doma je to strach z neznámého. Co je na slovácích neznámého?
Arese
U-B-O-Ž-Á-K-U! :-!
Hotwire
Zaujimave ze Gilgit dostal ban, petrumr dostal ban, a tento hulvat tu stale je, napriek tomu ze ma slovnik ako nejaky ozran. To fakt redakcii nevadi ze to tu potom vyzera ako v nejakom pajzli? Alebo je to nejaky tajny nick niekoho z redakcie? Alebo je to znamy niekoho z redakcie? Ja to prisambohu nechapem. 😄
samael
Ale jo,ruským a indickým snad konkurovat můžou,ale na to,až budou na úrovni korejských,si ještě dlouho počkáme.
praděda7
Ale pozor! Ono to nemusí dlouho trvat. Dobře si vzpomínám, když se to samé říkalo o Korejcích....a není to zase tak dlouho..... :-! Záleží na tom, jak dobře zvládnou moderní výrobní systémy a zabezpečí kvalitu.
XTad
Kdyz nic jineho, tak Korea za sebou nema historii tak ohavnych kopii, jako Cina. Navic tam, kde jsou dneska cinani byli korejci pred triceti lety.
praděda7
Já bych to odhadoval tak před 10-15 lety. Dělal jsem 25 let v automobilovém průmyslu.
XTad
To mi prijde hodne nadsazene. Vzdyt pred petadvacetidvaceti lety uz nabizeli v Evrope i Americe docela slusnou Lantru/Elantru, nebo Sportage. No a pred deseti lety zacaly nase silnice zaplavovat i30 a Ceedy. Cinani nic takoveho rozhodne nemaji. Pred triceti lety uz prodaval Hyundai v USA pres milion aut. Sice to nebyl kdovijaky zazrak (ovsem i tak o dekadu jinde, nez soudobe skodovky), ale treba design ve vetsine pripadu delal Giugiaro a rozhodne to nebyly kopie, jako v pripade cinanu. Kdyz si s necim nevedeli rady, tak si proste koupili licenci.
_Karel_
Galerii bez popisků si strčte.....
Moc drahé, nebo je vašemu ajťákovi 75?
Hammunasakra
:yes: :yes: :-!
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Vieš, koľkokrát to tu už bolo napísané? Ale redaktori ACZ sú hluchí, slepí a ľahostajní, serú na to. Čitatelia sú im ukradnutí a ak už vstúpia do diskusie, tak zväčša len preto, aby obhájili nejaký nezmysel v článku.
Sky for everybody
Ja bych to tipoval na problemy s prekladem mandarinskych obrazku >😁
Emel
Jinak teda je to docela obludárium...
Sky for everybody
Panove, pridejte mi tam tu Mazdu CX-4... V detailu... S oznacenim na karoserii... Ja tomu porad neverim, ze ji tak Japonci fakt nazvali...
PayaH
Mazda CX-4 zřejmě není pro redakci světová novinka ani regionální novinka... prostě to není žádná novinka ... teď mě napadá, jestli to auto vůbec existuje 😉
praděda7
Jestli to není zase manželka poručíka Colomba.... 😉
Sky for everybody
No, hlavně, že na poslední fotografii jsou takové krasavice😊 Ty woe...
Sky for everybody
Tak tady je odkaz, existuje

[odkaz]
looping
Reportáž dobrá, ale shoda podmětu s přísudkem asi není autorova silná stránka. Zběžně😒br /> ...obličeje pomohli....
...slečny rozdávali...tvářili se....koukali....vrazili.....

Jinak ok 😄
Daducha
Autor si asi řekl: ti obličeje nebo ti slečny >😁
Bubáq
Pravděpodobně je učitelky na základní škole nutily kroužit dokola, ale právě na shodu podmětu s přísudkem jaksi zapomněly...
Arese
>😁 >😁 >😁 :yes:
Nuz, asi bol z tych hot modeliek uplne namakko....
admin badge
Martin Machala (Auto.cz)
Dobrý den, omlouvám se, četl jsem to včera asi v nějakém zvláštním duševním rozpoložení a přehlédl...
Díky za upozornění, Martin
zaplosak
A povinné kurtny na péra nezapomněli dát...? 😄 >😁
SCHROJF
Dufam,ze tato "ozdobna" plaketa
[odkaz]
na blatniku vedla smerovky bude iba v Cine....co takto radsej dat smerovky do spatnych zrkadiel...miesto takehoto kolotocarskeho tuzingu... 😉
twistedTSD
Však v Číně si na kolotočařiny potrpí...
MariAchi
A kdyz uz nemate na korektora, tak to piste aspon v nejake normalni verzi Wordu, ktera ma autokorekce, tohle se fakt neda cist 8-s :no: