Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Německo má pochybnosti o emisním systému Opelu

8 komentářů

praděda7
Ministerští úředníci se potřebují seberealizovat. Na nic jiného ty jejich zakrnělé mozečky ve čtvrtek nepřišly... >😒]
Sky for everybody
...já mám pochybnosti o Německu... 😒
topten
fcera se musel chvili jet za naftovou P306, sice stara vykopáfka, ale tak ukrutnej smrad jsem uz dlouho necejtill a to sem si kvůli tomu nechal odstup tak 100 metru.
benzinovej motor z ty doby bez mrknuti oka dostane zelenou a do budoucna nejspis i modrou ekologickou znamku
Stefič
jo...já nedávno jel za nějakou Lagunou či co...Vypadalo to, že do toho hází uhlí...Fakt strašný
XTad
Ja zase chytil rozpadajici se pres dvacet let stare zrezivele Pajero tahnouci prives s konmi do prudkeho kopce. V ostre zatacce si uvedomil, ze to nevyjede a tak tam zacal rvat nizsi kvalt s nekolika meziplyny. Koure, jak z parni lokomotivy a smradu jeste vice. I trabant je proti tomu osvezovac vzduchu. Tomu ridici bych normalne napalil tyrani zvirat.
_Karel_
Ty seš fakt neuvěřitelně frustrovanej. Jestli hodláš oznamovat každýho starýho nafťáka, za kterým jsi musel jet a smrděl, tak to se máme na co těšit.
Už s tím dej pokoj. Padesátkrát to stačilo.
Bubáq
... uveřejníte také zanedlouho následující zprávu, že podezření tisku a ministerstva se v případě Opelu nepotvrdila. I s dodatkem, že v případě VW, Audi, Škodovky, Seatu a Mitsubishi se naopak podezření potvrdila.
Nonsens
má to aj pekný rozmer, úradníci vidia lajf akí sú blbí a ako ich celý svet oebával.