Profi
Díky tuneldědkovi Klausovi se prodej Mercedesu neuskutečnil.
Teraz neviem, či sa sťažuješ, alebo ho chváliš. Bez zohľadnenia jeho ostatných krokov JE TATRA JEDINÁ ČESKÁ AUTOMOBILKA, ktorú môže závidieť celý svet. Škoda je technológia vw group a v tom aute je toho pramálo českého, taktiež majitelia majú majú trvalý pobyt mimo ČR. Tatra je v tomto domovskou firmou, podvozky sú celé ich know-how, zvyšok DAF... A na rozdiel od Kamazu, nie je každá jedna tatra originál a nehrozí to, že ak kúpiš 10 rovnako nakonfigurovaných tatier a objednáš náhradný diel, tak ti nebude pasovať na hociktorý kus. Čo je u Kamazu bežné - čo kus, to originál - aj keď na papieri všetky navlas rovnaké 😄
no tak neviem ako kamaz, ale moja priatelka sa narodila nedaleko tovarne - a to je celkom kvalitna masinka!!!
:-!
a aj Kazan je super mesto
:-!
a aj Kazan je super mesto
Už už jsem se chtěl divit, že se stal zázrak a že Rusové u nového Kamazu navrhli velmi pohlednou budku, .... než jsme se dočetl, že pochází od Mercedesu! >😒] >😒] >😒]
zato Tatra Phoenix vůbec cizí budku nemá, že....Avia má budku, co dělalo designerské centrum Daewoo v Anglii atd atd.
Já ale přece netvrdím, že výrobce kamionů nemůže použít cizí budku, já jen napsal, že jsem si (naivně) myslel, že se Rusové konečně zmohli na slušný vlastní design! 😄
Ještě tak o tom něco vědět vid.
První generace automobilů KAMAZ pochází z perspektivních automobilů ZiL-170 a ZiL-175. První nákladní automobil KAMAZ byl vyroben na hlavní výrobní lince 16. února 1976 (model KamAZ-5320, po mnohaletém provozu na jihu Ruska byl odkoupen, opraven a umístěn v muzeu závodu). Již v roce 1979 byl vyroben stotisící nákladní automobil.
Automobilka KAMAZ byla založena v roce 1969 z důvodů nedostatečných kapacit v závodech na výrobu nákladních vozidel s nosností mezi 8 a 20 tunami s naftovým motorem. Na nejvyšší úrovni bylo rozhodnuto o stavbě automobilového závodu ve městě Naběrežnyje Čelny v Tatarstánu. Pozici nevybrali náhodou, město se nachází v centru země, u břehu dvou splavných řek Volhy a Kamy. Nedaleká železniční trať byla také výhodou. Plánované objemy výroby zahrnovaly 150 000 nákladních automobilů a 250 000 motorů ročně.
Budování továrny probíhalo průběžně celé desetiletí, celková zastavěná plocha 3 343 000 mł závodu v dalších letech ještě stoupla. V závodě bylo použito více než 30 000 jednotlivých kusů technologického vybavení, zahrnujícího poloautomatické a automatické stroje a vybavení. Na vybavení výrobních linek KAMAZu se podílelo přes 700 zahraničních firem z 19 zemí Evropy, USA, Kanady a Japonska. Dalších 2 000 závodů pocházelo z 500 měst Sovětského svazu.