Tohle SUV je hodně vydařené, což se o škaredé X3 a nudnému Q5 nedá říct. Aspoň z tohoto hlediska je pro mne v rámci D3 jasná volba.
OT: Včera jsem viděl navezení nových "7". To auto je majstrštych :yes:
KANKUNEN
0
Naopak, GLK vypadá vedle Q5 jako kulturistka vedle mladé dámy. Co naplat, kráska je CX 7
Navtech
0
CX7 ... to zní, jako model plynový masky. I relativně nepěkná ženská tě přivede k několikanásabnýmu orgasmu. U Mazdy je to především cena, i přesto, že znám sáhodlouhý prology o tom, jak je auto dokonalý a "natře" to třeba Cayenu raz dva.
Pierro
0
Model plynové masky >😁 >😁 Já se z těch tvejch hlášek snad pokakám smíchy... >😁 Jinak o GLK můžu říci toliko, že naživo je to velice povedené auto, které vypadá in natura mnohem lépe jak na fotkách. Pěkné mají v M3000. Viděls ho tam?
Navtech
0
Tak krása se dá asi těžko posoudit, ale až bude mít Magda důstojnej V6 a převodovku, tak může soupeřit i s jinejma, než Hyundai.
Neviděl, nebyl jsem tam...
T613
0
přesně.. fotky a živý pohled se nedají srovnat. Ten je u GLK úplně o něčem jiném
Pierro
0
Jsou auta, která prostě nejsou fotogenická. A GLK je toho typickým příkladem... 😉
T613
0
Q5 mi připadá jako peroxid bloncka.. další z řady, pěkná, ale ničím se oko na ní nezachytí. Prostě Audi. Mimo D3 mě napadá snad jedině Vitara a Outlander, ale CX7 ne.
Navtech
0
Mě se Q5 celkem líbí. Připadá mi, jako když si Q7 pořádně krkne a ztratí tu "mastodontnost". Druhá věc je, že je to Audi pořád stejný, ale zase ty motory a výbavy...
Pierro
0
Mě se Q5 velmi líbí. Na rozdíl od Quasimoda má docela šmrnc a je takové velikostně akorát. S tou vzájemnou podobou máš Navtechu pravdu. Nicméně prodeje dokazují, že většině zákazníků čtyř kruhů tohle nevadí. 😉
jurajos
0
Ja som ho bol už aj trochu previezť.( Aj keď je pravda že len preto, aby som sa zbavil toho predajcu čo do mňa hučal ako tur) a to auto je výborné. Bol to sice môj prvý M-B, takže taký pannenský zážitok, ale to auto je super. Vyzerá skvelo zvonku a napodiv aj zvnútra. A napriek dvadciatkam zo mňa nevytriasol dušu. Mať dva melóny na auto...trasú sa strachom.
OT: Včera jsem viděl navezení nových "7". To auto je majstrštych :yes:
Neviděl, nebyl jsem tam...