Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Tourist Trophy 2016: Jamie Cowton unikl smrti pouze o vlásek (video)

6 komentářů

Pavel981
😒 to bylo hrozné, jak dement honící motorku něco přejel. Říkám si, jak ho doma chválí : TY JSI SE KRÁSNĚ VYHNUL SMRTI..... TAK ZASE JINDY, TÁTO " e
speedfred
Tebe utiekla ženská s motorkarom,ked si na nich tak vysadený?
Dinar
Tohle se těžko vysvětluje, buď to chtění v sobě máš nebo ne, a pak ti připadají podobné věci jako dětinskost. Já jsem byl před dvaceti lety jedním z prvních u nás, kdo se pokoušeli o akrobacii na paraglidech, tehdy celkem nebezpečná činnost, která neměla žádný racionální základ, prostě jsme chtěli zkusit víc a víc a ještě kousek. Pocity a radost, kterou věci dělané na hraně provázejí, se dají sdělovat jen podobně postiženým. Dneska jsem starej chlap, na motorku bych ze strachu nevlezl, ale děsně rád se dívám na podobná videa, to je pure essence, svoboda, muž a stroj atd... Ano, dá se tomu vysmívat, mít ty borce za dementy, ale já vím, že je to jinak. 😉
Kolouš
Dinare... palec nahoru. Za všechno xo jsi nahoře napsal. A za paragG dvojnasob!!!
Dneska dobry!
MariAchi
Az je skoda, ze takova reakce prisla na ten dementni kometar nahore... Perla svini.
MariAchi
Napadlo te, ze ty jsi vlastne taky dement? Akorat ze ty honis mastnou tyc a zavidis, az ti z toho praskaji vredy na konecniku. Je mi z tebe tak blbe, az se stydim, ze jsem to tu vubec napsal. Jdu blejt. 8-s :no: