Ekonomika
ad 1. Ministerstvo dopravy v úterý tvrdilo, že Rosice s rozesíláním obálek začaly.
ad 2. "Data už se sbírají a policie je úřadu předá v zákonné lhůtě. Není rozhodující, jestli to bylo včera, bude dnes nebo zítra,"
Pokud by mi kterýkoliv z mých podřízených dal informaci ad1 a na otázku, proč ta informace nebyla pravdivá mi odpověděl ad2, do hodiny odevzdá notebook, telefon, auto a ať se s takovým člověkem otravuje někdo jiný.
Co to má ze strany MD být? Osobně to vnímám jako ad1 zastrašování a ad2 aroganci.
Primárně mi nevadí, že se ve zúžení měří. Ono tam těch magorů denně projíždí víc než dost. Ale tento arogantní přístup k veřejnosti ze strany státní správy je na pováženou.
Za sebe říkám Ne Ano... ani za koblihu ze zlata, když jsou schopni tolerovat další botu pana ministra, která jasně svědčí o jeho nekompetentnosti, když si neumí pohlídat informační ťoky...
ad 2. "Data už se sbírají a policie je úřadu předá v zákonné lhůtě. Není rozhodující, jestli to bylo včera, bude dnes nebo zítra,"
Pokud by mi kterýkoliv z mých podřízených dal informaci ad1 a na otázku, proč ta informace nebyla pravdivá mi odpověděl ad2, do hodiny odevzdá notebook, telefon, auto a ať se s takovým člověkem otravuje někdo jiný.
Co to má ze strany MD být? Osobně to vnímám jako ad1 zastrašování a ad2 aroganci.
Primárně mi nevadí, že se ve zúžení měří. Ono tam těch magorů denně projíždí víc než dost. Ale tento arogantní přístup k veřejnosti ze strany státní správy je na pováženou.
Za sebe říkám Ne Ano... ani za koblihu ze zlata, když jsou schopni tolerovat další botu pana ministra, která jasně svědčí o jeho nekompetentnosti, když si neumí pohlídat informační ťoky...
No a když ti ten zaměstnanec řekne, že ne? Prej na hodinu, za to, že ti něco blbě/nepravdivě/nešikovně řekl, ty máš představy čéče.
Ne, že bych chtěl zabředávat do bahna zákoníku práce, ale tydlety silácký řeči..😊
Ne, že bych chtěl zabředávat do bahna zákoníku práce, ale tydlety silácký řeči..😊
"Dodal, že všichni řidiči, kteří rychlost v měřeném úseku od začátku června překračují, budou potrestáni." >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 a čím jako??? Pokutičkou?? >😁 >😁 >😁 >😁 kocourkov :-!
No, tak tomu říkám chudáci. To určitě bude kvalitní průběh správního řízení... Být řidičem, tak jsem v klidu, V tomhle počtu to při troše znalostí a využití obstrukcí nezpapírují do promlčecí lhůty ani kdyby se pos.... >😒]
jj
minuly mesic me prislo z kraje rozhodnuti, kam jsem se odvolal ohledne udajneho dopravniho prestupku, kterého sem se mel dopustit tim, ze jsem do křižovatky vjel na červenou (to jsem opravdu vjel a vůbec jsem to nezapiral) ...
výsledek ?
PREKLUZE - tedy uplynul vic jak rok od spachani udajneho prestupku
od prestupku ve skutecnosti uplynulo skoro presne 2.5 roku, a od odvolani ke kraji skoro presne 2 roky
a za ty 2 roky to ta neschopna urednicka masinerie na kraji nebyla schopna vyresit
a to jse neobstruoval, naopak jsem je tlacil k tomu aby to vyresili, dokonce jsem rok po spachani udajneho prestupku na ne podal zalobu k soudu...
jsou to naprosty ydyjoti !!!
priste vse posilam do spravniho rizeni a budu jim stopovat, jak rychle to stihnou, resp, nestihnou ...
minuly mesic me prislo z kraje rozhodnuti, kam jsem se odvolal ohledne udajneho dopravniho prestupku, kterého sem se mel dopustit tim, ze jsem do křižovatky vjel na červenou (to jsem opravdu vjel a vůbec jsem to nezapiral) ...
výsledek ?
PREKLUZE - tedy uplynul vic jak rok od spachani udajneho prestupku
od prestupku ve skutecnosti uplynulo skoro presne 2.5 roku, a od odvolani ke kraji skoro presne 2 roky
a za ty 2 roky to ta neschopna urednicka masinerie na kraji nebyla schopna vyresit
a to jse neobstruoval, naopak jsem je tlacil k tomu aby to vyresili, dokonce jsem rok po spachani udajneho prestupku na ne podal zalobu k soudu...
jsou to naprosty ydyjoti !!!
priste vse posilam do spravniho rizeni a budu jim stopovat, jak rychle to stihnou, resp, nestihnou ...
Doufám, že Rosičtí občané nebudou živit další dva parazity...BTW, Česko má nejvyšší počet státních zaměstnanců na počet občanů v Evropě. Jednoho státního zaměstnance živí 9.1 občanů. Ve Švýcarsku je to jeden státní zaměstnanec na 25.3 občanů, v Rakousku 17.4, v Německu 17.8. (Eurostat) ;-\
vzdyt prece kobliha, alias bures sliboval, ze stat zefektivni a statni uredniky zredukuje.
a zatím narust statnich zamestnancu o cca 20tis a další nabor se ocekava.
to vse v době, kdy produktivnim odvetvim chybi zamestnanci.
je samozrejme otázka, jestli statni zamestnanec, nebo adept na statniho zamestmance, je vůbec schopny delat nekde jinde nez ve statnim sektoru...
Otázka zní i opačně, jestli nestátní zaměstnanec by byl schopný dělat ve státních službách. Obojí má svoje specifika, ale platí, že jsou úřady a úřady. Magistráty a místní samosprávy a úřady v rámci přenesené působnosti na obcích jsou často trafiky pro známé, naopak úřady státní správy zaměstnávají lidi za směšné peníze, za které by soukromník nebyl ani ochotný ráno vstát z postele.
A právě dokud obě strany nepochopí, že se navzájem potřebují, tak se společnost nikam nepohne :-! :-! Stát nejde řídit jako firmu, a jak stát, tak firmu je možné řídit dobře, tak špatně. Bohužel, lidi si nechali zacpat hubu koblihou, a podle toho to vypadá. I tak je to ale lepší než kdyby ve vládě zůstal kalousek...
Máš něco lepšího?
Teda ještě jsem něco našel, tady, strana 18, zdroj OECD - [odkaz]
Ale nechce se mi věřit, že sis to vymyslel, tak se ptám.
Tak hezkej víkend.