Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Na českém trhu se opět objevila zaplavená ojetá auta

18 komentářů

zaplosak
Myslím že zatopené auto je v áčkách ten nejmenší problém.... ;-\
twistedTSD
Radši zatopené než z Áček.
_Karel_
Čím se liší auta z áček od ostatního vzorku ojetin?
kyklop
Na túto otázku sa odpovedi nedočkáš ...
twistedTSD
No právě. Není důvod nezvolit jiný, třeba mnohem serióznější bazar nebo soukromou inzerci, když v AAA člověk stejně najde úplně stejné vraky jako kdekoli jinde.
Dan666
Hledal jsem ale jiný serioznější jsem nenašel. Všude mi nutili nějaké opravené bouračky... 😢
Enfula
No nevim, se soukromou inzercí mám příšerné zkušenosti a nikdy víc
Niemand
Neviem ako v Čechách, ale u nás sa k tebe pri predaji v AAA správajú ako keby si bol posledná socka, čo je odkázaná predať to cez nich. Ja som uvažoval svoje auto predať cez nich a bol by som akceptoval nižšiu cenu ako pri vlastnom predaji, ale to chrapúnske správanie nie. Auto som predal do 10 dni sam o 1000EUR drahšie. Podobnú skúsenosť s nimi ma viac ludi čo poznám a tak je výsledok taky, že auto tam zavezie len človek čo vie, že je tam už niečo na rozpadnutie, lebo ich mechanici zistia prd.
_Karel_
Asi to záleží na konkrétních lidech. Já se před pár lety byl kouknout na nějaký auto, a hned v recepci mi od počítače řekli, že není v moc dobrým stavu, má ty a ty potíže...
Doba se změnila, a jejich pirátské chování jim udělalo takovou pověst, že museli přidat solidnost. Pořád jsou to obchodníci, co se snaží vydělat, ale už to má jakousi úroveň.
Niemand
Toto bola skúsenosť z pred dvoch mesiacov. Skúsenosti známych čo ma varovali boli staršie. Ty ľudia sa na oko správali slušne, ale dohodnutú termíny pre nich nič neznamenajú a aj keď je tam človek prvý a jediný, tak sa správajú tak, že veď on počká, kde by to inde predal. No a ich spôsob jednania o cene to je kapitola sama o sebe.
twistedTSD
S AAA mám zkušenost relativně nedávnou a to ve zcela opačném stylu. O stavu auta mi sami od sebe neřekli nic, a že bylo o čem mluvit. Naopak do telefonu ještě zkoušeli pohádky o tom, jak se na auto sami dívali a moc se jim líbilo. Právě totální absence solidnosti a serióznosti je důvod, proč už je nechci ani vidět.
DaewooMaster
To mě spíš při posledním nákupu ojetiny vadilo, že na internetu nabízí auta, která tam v reálu nemají. Asi doufají, že když už se k nim člověk vydá, že si koupí nějaký ležák, když tam nenajde, co nabízejí na internetu... ;-\
twistedTSD
To je další věc. Kdybych se neozval, moje auto by nabízeli dodnes.
Dan666
řekl bych že si dávají pozor co vykupují, jsou jako nejznámější na ráně.
likvidator
Dneska už si snad nikdo nedovolí takový auta prodávat. Svýho času na to byly e😜erti v ESA, dneska už ale lidi nejsou snad tak nezkušení, nebo ano?
rudovlach
nj, na to bacha, ať nenaletíte, v tech pseudobazarech by se Vám to mohli snažit prodat, pořádně prohlížet koupenou káru, ptat se na podrobnosti a prozkoumat to pod koberečkama 😉 a nebo nenavštěvovat béčkovy bazary >😁
Damian120
Copak bazary, ale vychytraly prekupnici na bazosi a jine, to je teprv liga podvodniku... mimo autobazar bych ojetinu fakt nekupoval 😒
Thomas-novy
V Áčkách si to asi pohlídaj, ale v esa je to pravej opak 😒