Novinky
se nedivím, že renault tolik roste, měl jsem na víkend talismana vplné polní a bylo to fajn svezení
Talisman je v tom zatím nevinně... a ani Megane zatím nezabral. Květnová čísla po modelech jsem teda ještě neviděl, ale ještě za 1-4 byl Megane -20%. To není kritika, jen se prostě ještě nezačal pořádně prodávat.
Největší boom je Kadjar, ten skočil z 0 na nějakých 33t za Q1...
Největší boom je Kadjar, ten skočil z 0 na nějakých 33t za Q1...
Videl jsem pár nových Meganu v provozu a byl jsem z toho mírne zklamanej. Na fotkách se mi to auto fakt líbí, ale naživo nic extra. Hned vedle stál Civic a neváhal bych ani chvilku, do ceho bych sednul radsi. A to jsem fanda Rencku a mám Megane III. Ale Renaultu fandím a fandit budu 😄
>😁 tak to máme opačně- já jsem teda spíš fanda Hondy a určitě bych z těch dvou vybral Megana.
Já fanda všech aut bych bral Tuscona...jen podle vizuálu 😄
rendlík 8-s :no😒br />
BTW: "evropské prodeje již dosáhli stejné úrovně" Fujtajbl! Neměl by redaktor umět česky? :no:
BTW: "evropské prodeje již dosáhli stejné úrovně" Fujtajbl! Neměl by redaktor umět česky? :no:
Renault je v Evropě druhá nejprodávanější značka, no. Něco se ti na tom snad nelíbí, Ádo? >😁 >😁 >😁
Hlavně se mi nelíbí, když redaktor przní češtinu! 8-s
A co se týká rendlíku? Kupte si ten křáp všichni! Budu se bavit na vašich zkušenostech.
A co se týká rendlíku? Kupte si ten křáp všichni! Budu se bavit na vašich zkušenostech.
Nevim Ado..(ne)chapu tveuj postoj k nejake znacce..tez mam oblibene/neiblibene.I kdyz ne nijak extremne.Muj sen je Peugeot 308 SW GT.No momentalne mam RENAULT Scenic II,najeto 150tisic a menim pouze olej,rozvody atd..takze klasicka udrzba/spotrebka.Muzes nam prosim napsat kde se zrodily tve antipatie k temto vozum?
Až ti budou zlí spolužáci neustále do sešitů, učebnic, na penál či na aktovku čmárat logo Renaultu....pak pochopíš. 😉
Osobnost cloveka se tvari asi do 15ti let.Z detstvi(rodina,spoluzaci-kamaradi,ucitel… i negativ zkusenosti a zazitky atd) si podvedomne clovek bere vetsinu charakterovych vlastnosti😄Tak na tom mozna i neco bude..i kdyz si myslim,ze Ada je chytrej clovek..jen ty znaky ho nejak drazdi..spatna zkusenost z dospivani?😉To je vtip..😄
Mám radost z dlouhodobého růstu Fiatu, 6. místo před prémiovými výrobci by nemuselo být na konci roku nereálné :yes:
Nicméně, znovu se ukazuje, že první odhalený je na tom nejhůř... Všichni zloději volají chyťte zloděje a pak se přijde na to, že "podvádí a upravuje" kde jaký výrobce, ale ve stínů "SKANDÁLU" to není vidět...
Možná kdyby VW chvíli mlžil, lhal, a raději vykopal tu špínu i na ostatní, dopadl by lépe, než když se přiznal...
Nu což, pojďme si koupit Rencka :-!
Třeba nová Astra, to je hlavně v Německu tradiční konkurent Golfu, za Q1 byla +30% a Golf -2%. Podobně jako Focus (-1😖.
U SUV zase letí Sportage Q1 +34%, Tuscon něco podobného, Tiguan -1% - nový ještě nenaběhl.
Vliv Dieselgate určitě ano, ale taky prostě klíčové modely stárnou...
Passat je zase jiná story, ten raketově rostl loni (+47😖, takže letos sice spíš stagnuje (+4😖, ale to je dané vysoko nastavenou laťkou.
A to je bohuzel holy fakt.
Auta ostatnich vyrobcu samozrejme v beznem provozu take smrdi vic, nez v tom testovacim cyklu, ale jediny VW se pri rozpoznani testovaciho cyklu prepnul do jineho rezimu, aby emise splnil.