Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Hugo_lo
Já se snažím toho s sebou do Chorvatska moc nebrat, i když žena vždy zabalí spoustu zbytečností. Bez čeho bych ale zase nejel já je kompresor [odkaz] . Když bychom náhodou píchli, tak abych mohl pneumatiku dofouknout.
To není vůbec špatný nápad, díky za tip. Můžu se zeptat kam konkrétně do Chorvatska se chystáte? My bychom se tam letos po dlouhé době rádi podívali, ale ještě nevíme přesně kam. Zatím se mi asi nejvíce zamlouvá Split. Třeba přes tuto stránku [odkaz] se tam dá sehnat dost levné ubytování.
DonLabuznik
Když jsme jeli do Chorvatska autem poprvé, měli jsme ho zaskládané až po strop. Nevěřím, že bych dokázal manželku přemluvit k tomu, aby si vzala méně věcí, a tak jsem na letošní dovolenou projistotu objednal střešní box z https😐/www.filsonstore.cz/
Kamoš sa pri ceste do HR so ženou a jedným školákom nevedia zbaliť do kombi Mondea ...
Univerzálne riešenie neexistuje.
A přesto se najde někdo, kdo na něj dokonce reaguje.... A ještě se chlubí, že vozí několik balení minerálek... Jasně, zapomněl jsem, v GR minerálky nemají ….
Ospravedlňujem sa, že som klikol na clickbajt a urazil Tvoje city až do tej miery, že si spravil v podstate to isté 😄
Ako že sa volá ta zásaditá minerálka? Fatra? A kúpim ju kde?
Už som si to našiel: to je ale nebezpečná voda!
Pokud pijete hodně této minerálky s obsahem téměř 100 mg vápníku na 1 lt, pak si zanášíte tepny a především žíly pevnými usazeninami, které vám brzy zkomplikují život. A těch pevných usazenin: to je tedy bomba pro organismus!
Výťah z chemickej analýzy😒br /> Katióny (mg/l)
Mg˛z 109
Ca˛z 97,8
Naz 1690
Kz 35,5
NH„z 55,4
Anióny (mg/l)
HCO?{ 5002
SO„˛{ 324
CI{ 63,8
NO?{
Zkus se na konci tvé dovolené podívat kolem sebe. Určitě bude kolem tebe spousta prostoru ;-\
Já se na dva týdny sbalil do šedesátilitrového batohu. Včetně věcí na kolo, běh, pár teplejších kousků pro případ deště... nic mi nechybělo. Jo, pardon, helmu jsem dovnitř nedával, ta byla na batohu zvenku.
Když vidím, kolik věcí s sebou lidi tahají, taky to nechápu.