Ojetiny
Ještě bych doplnil, že antikorozní ochrana podvozku je jen průměrná až podprůměrná. Kdo hned po koupi neudělal dodatečný nástřik, měl už po pár letech provozu podvozek jak lišku. A zde je to vidět také. Malá auta jsou prostě laciná ve všech ohledech.
Jedna vec co mi na tom aute vadila bolo tlmenie narazov. To mi tiez pripadalo ako v motokare. Su v tejto triede auta ktore tuto disciplinu zvladaju lepsie aj ked je pravda ze stoja viac.
konkrétně ho měla moje mamka, P107 v automatu po prvním FL. Do města to bylo opravdu parádní mrštný auto, které jezdilo průměrně za 4,5l benzínu.
Poruchy to nemělo žádné, jen nám v rámci záruky měnili 2x repráčky. Z nějakého důvodu začaly chrastit - ne a opravdu to nebylo nadměrným tucáním po městě, ty repráčky byly velikostí a výkonem jak z nějakého netobooku.
Hrozně mi vadil automat. Při rozjezdu do kopce to couvlo a mělo to dlooooouhou trojku. Takže za 3 se skoro dusilo, na 2 to řvalo - ale to bylo jen v případě pojíždění v koloně, jinak OK. A pak v článku zmiňované el. ovládání oken. Od řidiče nešlo stáhnout okýnko spolujezdce, to člověk nepochopí...
Poruchy to nemělo žádné, jen nám v rámci záruky měnili 2x repráčky. Z nějakého důvodu začaly chrastit - ne a opravdu to nebylo nadměrným tucáním po městě, ty repráčky byly velikostí a výkonem jak z nějakého netobooku.
Hrozně mi vadil automat. Při rozjezdu do kopce to couvlo a mělo to dlooooouhou trojku. Takže za 3 se skoro dusilo, na 2 to řvalo - ale to bylo jen v případě pojíždění v koloně, jinak OK. A pak v článku zmiňované el. ovládání oken. Od řidiče nešlo stáhnout okýnko spolujezdce, to člověk nepochopí...
Auto mě ročně stojí pouze cca 1500 za oleje a filtry.Škoda, že autor nezmínil jízdní vlastnosti, protože díky kolům usazeným v rozích karoserie se chová jako motokára a je to neuvěřitelně hbitý a i na litrový motor svižný autíčko.