Bezpečnost
spojka
4
U Renaultu to nikoho nepřekvapuje :yes: Scénic bude hit prodejů :yes: :yes: :yes:
Přejít do diskuze
Hm, ťažko budem nezaujatý, pretože nový Scenic je u mňa láska na prvý pohľad. Asi som ešte krajšie malé MPV nevidel.
No a o predaje sa nebojím.
Tu sa uplatní 😒br /> "-A potrebujete vôbec toto auto?
-"Nie, ale chcem ho!"
Renault celkovo obmieňa svoju klientelu a zatiaľ sa to neukazuje ako chybný krok, tak uvidíme.
No a o predaje sa nebojím.
Tu sa uplatní 😒br /> "-A potrebujete vôbec toto auto?
-"Nie, ale chcem ho!"
Renault celkovo obmieňa svoju klientelu a zatiaľ sa to neukazuje ako chybný krok, tak uvidíme.
Možno vo Francúzsku, ale inde na Renaulty príliš neplatí kúpa srdcom, to som chcel povedať.
Už by si novinári aj dovozca mohli všimnúť, že dĺžeň nad "e" v slove Scenic už nie je. Meno tohto auta je Scenic, nie Scénic. U teba ma neznalosť tohto hoci drobného detailu zvlášť prekvapuje.
Kompaktný van s nasilu naočkovanými génmi crossoveru na hit predajov nevidím. Túto triedu preferujú pragmatickí ľudia so strednými príjmami, ktorí výstrelky typu 20" pneu za trojnásobnú cenu voči 16" u minulej generácie radi mať nebudú. Uvidíme ako na tom nový model bude s ponukou priestoru. Ak bude nový model menej priestranný alebo menej praktický (nižšia variabilita), vidím to skôr na ešte väčší pád triedy MPV...
Bezpečnosťou Renault neprekvapuje - skôr poteší držaním vysokého štandardu. Za to pre zmenu :yes:
Kompaktný van s nasilu naočkovanými génmi crossoveru na hit predajov nevidím. Túto triedu preferujú pragmatickí ľudia so strednými príjmami, ktorí výstrelky typu 20" pneu za trojnásobnú cenu voči 16" u minulej generácie radi mať nebudú. Uvidíme ako na tom nový model bude s ponukou priestoru. Ak bude nový model menej priestranný alebo menej praktický (nižšia variabilita), vidím to skôr na ešte väčší pád triedy MPV...
Bezpečnosťou Renault neprekvapuje - skôr poteší držaním vysokého štandardu. Za to pre zmenu :yes: