Novinky
TeeJay
4
...s malým s, ne s velkým. Auto vypadá xvětu, design se teď Peugeotu opravdu daří. Pro Číňana škoda...
Ozzman
0
A to ještě nevíš, jak vypadá vnitřek, třeba už tam neni ani volant >😒]
Aký je rozdiel medzi touto 4008, ktorá sa v Európe nemá predávať a novou 3008 ktorá sa v Európe má predávať? Vyzerajú rovnako...aspoň na pohľad 😄
3008 ma razvor 2675mm ... je teda razvorom a len kusok kratsia... ale inak ako pisem hned nizsie... su to obe ozaj takmer zhodne vozy takze z pohladu eurospkeho zakaznika nie je dovod na smutok ze tu nebude este aj o 25mm razvorom dlhsia verzia SUV peugeotus novym oznacenim 4008... pride mi ze tu tiez nesmutime za predlzenou yetinou ani passatom ani kdejakym predlzenym Eckom
Diky za vysvetlenie. Nechcelo sa mi hľadať a porovnávať údaje 😄 Ale za to očakával by som aj od redakcie skôr článok typu: Predĺžený Peugeot 3008 sa bude predávať v Číne pod označením 4008 atď atď. A nie článok číňania majú 4008ku a vy na ňu zabudnite >😁
ten clanok je ponaty hodne zvlastne suhlas.. a ani neodkazuje na nasu europsku verziu s oznacenim 3008 aby mal v tom clovek jasno..... chyba akesi vysvelenie... ze vo vysledku vlastne ako europski zakaznici o nic neprideme .. my budeme mat proste svoju 3008 a cina kusok dlhsiu 4008 s velmi podobnymi parametrami aj rozmermi aj takmer zhodnou vizazou 😉
No... a není to i tak škoda, že my budeme mít menší model, zatímco Čína větší? I tady by se hodil větší prostor, tím spíš, když SUV obecně trpí na prostorovou podmíru.
budeme mat hodne podobny P3008 ktory ma len o 25mm kratsi razvor ako tato 4008 ... takze by bolo docela zvlastne ak by oba takto hodne podobne modely boli na nasom trhu... pre europu je skratka kratsia 3008 a pre cinu zase kusok dlhsia 4008 ... samozrejme je isto aj par inych zmien ale napriek tomu by asi nedavalo zmysel predavat dva rozmerovo aj know-how takmer uplne identicke modely na jednom spolocnom trhu ... rovnako ako by asi nemalo zmysel v eu predavat ani predlzeny passat alebo predlzenu yetinu..... takze europsky zakaznik sa nemusi bat... "rovnaka" len o par cm kratsia 3008 mu predsa posluzi rovnako ako tato 4008 ... o nic sme neprisli :yes:
Pohon 4motion? Přístrojový panel na správném místě? Co to je za kravinu, ten obrácený otáčkoměr? Obecně: je ten interiér pro lidi nebo jen pro generaci "Z" (čti ***.ů)?
Kde je ruční brzda? Co ty výrůstky přes ta světla? Snad alespoň ty půjdou odříznout... :no: :no: :no:
Kde je ruční brzda? Co ty výrůstky přes ta světla? Snad alespoň ty půjdou odříznout... :no: :no: :no:
Muže mi někdo říct jaký je rozdíl mezi tímto a novým 3008? Podle obrazku nevidím vůbec nic. Ale vůbec. Ani to ze by byl delší, vše 1:1. Co to ma znamenat?