Design
tradon
1
vsak umela gravitace je po Apple malickost😄
iny pohlad na svet aut!
ale preco nie, je zaujimave, ze ako sa zapajaju pocitacovy odbornici do autopriemyslu.
Tesla, Google, Apple, etcetera....
ale preco nie, je zaujimave, ze ako sa zapajaju pocitacovy odbornici do autopriemyslu.
Tesla, Google, Apple, etcetera....
... delam v oboru a pred tydnem najal Apple kolegu, ktery delal v automotive (nic se softwarem). Myslim si, ze jen chteji udelat v tajnosti poradne auto, zatim casove nestihaji, tak to naoko zabalili
na které jsou IŤáci úplně leví a neměli by je dělat - řídit a konstruovat auta, a ................ a balit baby. 😄
A uz si nejakeho cloveka z IT videl aj nazivo, alebo to mas len zo serialov?
Ne, jen jsem jednou v životě viděl fotku z jejich brutální pařby: [odkaz]
Jo a s humorem mají taky potíže..................... >😁
Seš ITák?
😄
Jo a s humorem mají taky potíže..................... >😁
Seš ITák?
😄
K tomu humoru toľko, ze tuto fotku sme mali asi rok na dverách officu. Dokonca sa nám niektorých darilo presvedčiť, že sme to my z dosť dávnej doby, keď sme sa nepodobali. Len som si nepamätal, že aj ty si bol medzi nimi.
No a teraz vážne medzi kolegami je určite viac ako polovica automobilových fajnšmekrov. Žiadne tuctové auta skôr zaujímavé kúsky, ale to by bolo na dlhšie.
No a teraz vážne medzi kolegami je určite viac ako polovica automobilových fajnšmekrov. Žiadne tuctové auta skôr zaujímavé kúsky, ale to by bolo na dlhšie.
Je uplne v poriadku ze mate radi auta. Byt strojar a byt IT su rozne krvne skupiny. Ja som strojar a robim vo vyvoji automobilov, ale do programovania a IT by som sa nepustil.
Tak ja som pri autách vyrastal. A okrem toho je to neuveriteľný psychicky relax keď prídeš z práce a vo voľnom čase máš prístup k dobre vybavenej dielni a môžeš si sam spraviť nejakú údržbu. Brzdy a olej sú brnkačka. Ale menil som si aj spojku. Keď nemáš stres z toho, že ti auto stoji 3 dni na zdviháku, tak si to človek pokojne po večeroch porobí.
Okrem toho ja nie som nejaký správca siete. Programujem riadenie strojov. Zo strojármi sa stretávam denne a je dôležite, aby som technike rozumel, lebo inak bude výsledok stať za prd. Možno to je práve dôvod prečo mam v kancli toľko ľudí čo auto vedia nie len šoférovať.
Okrem toho ja nie som nejaký správca siete. Programujem riadenie strojov. Zo strojármi sa stretávam denne a je dôležite, aby som technike rozumel, lebo inak bude výsledok stať za prd. Možno to je práve dôvod prečo mam v kancli toľko ľudí čo auto vedia nie len šoférovať.
ja som tiez za to, aby sa pozeralo na vyvoj a stavbu aut aj z ineho pohladu a nemal zviazane ruky historiou benzinovych vozidiel!
zobrat to dobre a doladit to na nove moznosti! :-!
zobrat to dobre a doladit to na nove moznosti! :-!