Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ideální manažerské auto? Černé Audi nebo Škoda do milionu Kč

12 komentářů

andy2214
proc mam takovy pocit.. ze ta statistika vypovida hlavne o tom.. ze jeden ma rad hrusky.. a druhy jablka 😄

no ja si zabycharim.. byt "manager" v cene do a lece pres mega bych sel do Supu LaK co vybava dovoli.. v cene kolem 1,5 mega do A6. Barva ano, tmava.

Zajimave je, ze se u nas nedari MB E. V Praze snad z 99% je Ecko nejaky druh taxiku. Videt "soukrome" je docela kumst.
Xylo
On je to milion bez DPH + nějaká fleetová sleva ....
eLzyx
pokud jsme v té teoretické rovině "kdyby" ... protože nesnáším uniformitu, vzal bych Jaguar XE/XF 25t (cena kolem milionu), v ceně kolem 1,5 mega XF 35t. Na výbavu sere pes, stejně je většina pro zlost. Motor, automatická klima, výhřev sedaček, slušný audio ... víc nepotřebuju. A vždycky jsem si přál světlý interier.
Kdyby to musela být Deutsche Qualität, tak Mercedesa, klidně to Éčko.
Kdyby to musel být Superb ... trval bych na firemním polepu, ať se to auto aspoň trochu odliší od ostatních. A hlavně aby bylo vidět, že je to firemní kára a ne moje svobodné rozhodnutí si něco takového pořídit. Tím samozřejmě nechci říct, že je to špatné auto, ale manažerská stádovost z toho čiší.

Naštěstí tohle nemusím řešit. Momentálně je pro mě cennější, že jsem ve čtvrt na čtyři doma a čistá hlava.
Londonbridge
Mega ti na E cko nestaci mozno to tam niekde zacina uplne najmensi motor a zakladna vybava... Normalne vybavene E cko 350 d ta vyde okolo 50 000 Euri s plnou palbou aj 80 000 Euri.
maxi!
Skoda do miliona sa mi zda strasne velka suma....
vyhoda Octavie je v tom, ze pomerne velke, fajn postavene auto a netreba z neho zbytocnymi priplatkami robit predrazene auto....
a podobne aj Superb ci Kodiaq!
:-!
andy2214
u Octavie je to moc, ale u Superbu je to ospravedlnitelne. Laurin a Klement + nejaka dodatecna vybava je cca kolem tech 1,1+1,2 milionu s DPH, cenikova cena. Jezdi jich spousty. Je to dost na mainstream. ale Superb je na jeho spici a podobne vybavena premie bude o dost drazsi a konkurence v mainstreamu neni uplne silna v kramflecich, zvlast ve spickovych verzich. Mazdu muzes uplne skrtnout, navic vypada v detailech jak z pouti a zbyde jen Mondeo, ktere nebude o moc levnejsi.

ozelel bych led svetla i ergo sedacky, ale je fakt,ze kdyz uz takovehle verze, pokud by to musel byt diesel, asi bych se dival po Passatu sbi-tdi.
stréc od piva
dát milion za škodovku to mě přijde padlé na hlavu.Za mega už je krásně nakonfigurované ISko od Lexusu ..případně slušně našlápnuté Cčko od mercedesu...a kvalitou si k nim ani Škoda moc čichnout nemuže
_Karel_
Nebo může být za milion půlka malého domku, nebo kufry do Rolls-Royce, nebo 37tis. litrů nafty.
andy2214
Ccko je sice stredni trida.. ale rozmerove je na urovni Oktavie. Srovnavat premiovou stredni a mainstreamovou je nesmysl. Chte nechte Supa musis porovnat s Eckem.. a to je cenove oproti C zas o trochu vys. A ona premie v holobytu.. tonebyva dobra volba.
fOE
A kdyz koupim nejakou dodavku tak to porovnam rovnou s dlouhym maybachem? Slusna hloupost tahle obsese mistem a jen mistem. Superb je bezna stredni trida, boduje mistem (kterym ano, predci i vyssi premiovou stredni, ale to je tak vsechno), ale zaostava zase v necem jinem. Kdyz porovnam superb s C Klasse tak je jen vetsi, ve vsem jinem horsi. Ecko do toho nema smysl tahat. No a co pak vzit? Na to si musi odpovedet kazdy sam. Nakonec je to jako nakup u mastneho pultu nekde v krame, jestli vzit 200g slovenske tocene, nebo 100g sunky. Jednoho je vic, ale kvalita tomu odpovida, druheho je min, ale clovek si pochutna. 😉
Ted
Ty jsi vazne e😜ert, mazda6 je jak z pouti a zbyde ti mondeo??? Opravdu uzasne souveti, dal te nectu 😄
Londonbridge
V UK stoji Superb L & K Tdi 190 koni jemne nakonfigurovany / nie plna palba / Ł 35 000

Nove E cko 220 d AMG line pomerne holota zacina na Ł 38 500

350 d AMG line zacina na Ł 47 500 vsetko ceny s DPH

Plne nakonfigurovany Superb L & K 2 Tsi bude okolo Ł 40 000

Plne nakonfigurovane E 350 d bude okolo Ł 75 000...