Videa
Nezlobte se na mě, pánové, ti co tu nad tubo-X vzdycháte, ale stát to auto do milionu, neřeknu ani popel, za cenu přes 1,4 mega si jako kupce umím představit jen nějakého opravdu skalního nadšence značky, výrazně levněji jde pořídit i kombi 335xi AT, a to je jiná liga, turbo-X představuje asi maximum toho, co se dá z daného základu vyždímat, ale 9-3 dává smysl v úplně jiných motorizacích a cenách, 1,8t s nějakou slušnou výbavou za cenu oktávky, to je stylová alternativa k mainstreamu ve střední, ale jako soupeř pro trojku, céčko nebo A4 je 9-3 mimo, snad nová generace. 😉
Viz muj prispevek vyse 😉 . Jen poznamka 1,8t se uz bohuzel nedela :no: :no: :no: . Za 750 mas hodne dobre vybavenou 9-3 s 1,8 a to normalnimu cloveku staci 😉
Hm, tak jsem se k Sábům mrknul, docela ten výpadek 1,8t nechápu, 1,8 90kw a hned 2,0t, ale základ je v kombíku už za 630 a i to turbo je pod 800, což není špatný, ale ani nijak extra výhodný, při stáří modelu, ale asi půjde dostat slušnou slevu. 😉
Jo viz reklamy tady na auto.cz- za cenu Linearu ti baji Vector. Dle infa co mam ti automaticky u Srby ( skoro te nuti aby jsi na ni kyvnul 😉 ) daji 100 tacu slevu. Ten poloficialni prodejce o nem zminuji vyse- ti srazi z ofiko ceny tak 150 😉
>😁 to skoro láká jedno si koupit, nebudou, Khón, nebudou. 😉
Ale budou - pokud tedy nebudou dale vyrabet paskvily jako je 9-7 ktere jsem dnes rano potkal na Lidicke :no: :no: :no:
tys v Praze?? 😲
Ne v Brna na tehle ulici mame kancly 😉
Tak to známej má na Lidický v Praze hospodu. 😉
Tady taky nejake jsou ale dneska jdu do Husy 😉
Belgická kuchyně?? Zeptej se mi jestli tuhle akci maj pouze v Brně anebo je to i záležitost pražskejch husí 😉 Jinak si nechej chutnat.
Diky- vidim to na nejake musle . Poptam se
V huse myslíš budou mít i mušle?? Já mám potrefenou celkem rád ale v Praze bejvá hodně plno. Večer si bez rezervačky kolikkrát ani nesedneš, leda na bar. Já si tam dával kdysi grilovaná žebírka. Ty mi chutnaly moc, stejně jako gulášofka v chlebu... 😉
K belgicke kuchyni patri musle jak k ceske veprove- aspon pokud mam spravne info 😉 . Jo v Brne to je vecer taky plne a jeste do toho TV ale tehkle na nanarocny obed v pohode. Ale jak jsem tady psal od hospody na zpusob MC Donaldu nebo TGI nemuzes cekat nic extra- na to jsou v Brne Kastelan nebo Brabander
To já vim že mušle patří k belgické kuchyni. Jen si nejsem jist, jestli tohle budou mít v Huse. Proto jsem se ptal. Tak to obhlídni, ochutnej a pak informuj. 😉 Jinak ty srovnáváš TGI a Husu s mekáčem?? Chlape nepij už v tý práci, jinak se toho stresu nezbavíš... 😉 😄
Princip francizy kamo je u vsech 3 stejny 😉 . Coz ovsem nic nevypovida o kvalite prostredi a jidla. Jdu to zkouknout. No dle Navtecha maji dny belgicke kuchyne taky by je mit meli. Jdu. Zatim
To stojí 1.4??? Já tipoval tak 900 ;-\
No tak ta cena je teda hodně sebevědomá.... ;-\
Myslíš i těch 900? Já jen vim, že mi od Srby často volali a nějaký nový 9-3 mě cpali za 600 - 700, už nevim a nevim ani co tam bylo za motor. Už vůbec netušim, kde nabrali muj telefon.
Svého posledního Opla jsem prodal v roce 96, dodnes mi posílají všechny akce a nabídky. Jenom toho papíru, jako zarytého ekologa mě to od značky Opel velmi odrazuje. 😄 😉
neříkej hopla když už nemáš opla... 😉
Nac kupovat Audi kdyz si muzes koupit Seata 😉
Já měl Saaba 9000 asi dva měsíce, ale to ještě byly telefony s tou točenou šňůrou a kolečkovym číselníkem, tak to asi nebude ono >😁
PS: hlavně Srba ještě opravoval káry ve svojí garáži 😄
PS: hlavně Srba ještě opravoval káry ve svojí garáži 😄
Blbě se vytáčelo číslo, taks ho vrátil? >😒]
Ano, máš pravdu. Taky se mi zdá ta cena hodně sebevědomá, vzhledem k pozici Saabu.
Jako polehčující okolnost bych uvedl jenom že je předse jenom vrchol modelové řady, nevím jestli ne dokonce limitka (i když u Saabu už pomalu všechno bude limitka 😒 )
Zas ale slevy fungují že, tak co 😄
Jako polehčující okolnost bych uvedl jenom že je předse jenom vrchol modelové řady, nevím jestli ne dokonce limitka (i když u Saabu už pomalu všechno bude limitka 😒 )
Zas ale slevy fungují že, tak co 😄
Film parádní, nápady výborné, šukačka kouzelná, závěr fantastický. Akorát auto, trhá mi to srdce, ale napsat to musím... vypadá jak zouvák na boty.
P.S. Sakra, to tam u saabu do toho neumí praštit, aby z nich zase vypadlo (vylétlo) nějaké fantastické fáro?
P.S. Sakra, to tam u saabu do toho neumí praštit, aby z nich zase vypadlo (vylétlo) nějaké fantastické fáro?
Mně osobně se líbí. Tedy až na tu cenu. Automat nebo plasty hodnotit nemůžu, třeba se ke klukům dostal dost vyklouzaný vůz pro novináře. Ale ten motor... ten motor je pecka!
Karoserie je opravdu někde mezi roky 1972 až 1993. Jestli takhle saab hodlá pokračovat, bude to první automobilka na světě, která vyrábí své vlastní... veterány 😉
Motor jo, ok, ale co s tím zbytkem?
Motor jo, ok, ale co s tím zbytkem?
tomu se přece říká konzervativní styl 😄
ne vážně, taky si myslím, že se Saab nějak zacyklil a neví kudy dál. Mně osobně se třeba poslední facelifty 9-3 i 9-5 líbí, ale chápu, že technika pod nimi, i když neustále vylepšovaná, je už prostě trochu, hmm, řekněme starší.
Uvidíme co z toho vyleze, snad o tuhle zajímavou značku nepříjdem. Jakoby nestačil ten průser s Roverem....
ne vážně, taky si myslím, že se Saab nějak zacyklil a neví kudy dál. Mně osobně se třeba poslední facelifty 9-3 i 9-5 líbí, ale chápu, že technika pod nimi, i když neustále vylepšovaná, je už prostě trochu, hmm, řekněme starší.
Uvidíme co z toho vyleze, snad o tuhle zajímavou značku nepříjdem. Jakoby nestačil ten průser s Roverem....
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A je po srandě, tyhle nové stříbrné oktávky se tak lesknout přes noc nebudou :yes:
pecka film: - supr historicka vlozka, supr jezdeni po silnickach, supr letiste.. supr one man show 😄
supr ze se nebojite to zkritizovat, povazte - 300 koni v benzinu, to by mela byt nekoncici slavnost..
supr ze se nebojite to zkritizovat, povazte - 300 koni v benzinu, to by mela byt nekoncici slavnost..
Jednak to není aktuální ještě teď, ale až v delším horizontu. Chtěl bych samozřejmě už tu novou MY08.
Cenovou představu nějakou mám, za tu cenu se dají sehnat slušný kousky, ale možná do doby než nákup proběhne na sobě zapracuju a budu bohatý a bohatý >😁 takže rozpočet navýším.
Jak si psal níž, 1.8T se už nedává do MY08, správně? To byla myslím ta 150k verze, že?
1.8 je na výběr hodně, ale se mi zdá jejich 122k trošku málo. Teda, teď mám káru co jich má ještě o polovinu níž a jezdím v poho, ale když už si koupím SAABa tak bych chtěl něco fakt fajnovýho. Nevím, co myslíš ohledně spotřeby, bude tam velký rozdíl? Oficiálně je v papírech myslím jen něcom kolem 1 litru. Zas na druhou stranu 2.0T je celkem nedostatkový zboží. Zatím co jsem se díval absolutně vede 1.8 + 1.9TiDS.
No, mám ještě času na přemýšlení dost a dost. >😁
pokud bych vybíral tak už jedině benzin turbo a nebo možná nějaký špičkový turbodiesel 6ti válec, ale ten zase Saaab nenabízí...
Papírově je ta 1,8t zajímavá díky nižší pojistce, ale spíš bych se poohlídl po dvoulitru aby auto nemělo problém při plném nákladu 😄
Když jedu občas v 9-5tce ve čtyřech s plnym kufrem, tak to poznat pořád je, přeci jenom je to "jen" 2,3LPT 😄
6 válec bych sice bral všemi deseti, ale bohužel ho asi nevyužiju. Já to budu mít tak 15-20 km do práce a zpět, sem tam nějaká rodinná dovolená.
Budu vybírat spíš 9-3. 9-5 je sice fajnová, ale to bych asi neuživil. No a 9-3 myslím kromě tohoto Turbo X stejně 6 válec nemá, nemýlím li se.
1.8T by my možná (určitě >😁 ) stačila, ale do MY08 se už asi nedává.
Dík všem za rady, aspoň vím na koho se pak znova obrátit.
S tím 6-ti válcem, mě nalákaly moderní diesely, přeci jenom v 530d nebo E320 CDI se jede pěkně 😄
Nicméně u 9-3jky je jiný diesel i když bude určitě hodně dobrý...
U 9-3 bych bral asi 2,0t, škoda, že už není 1,8t 😄
Přeju štastný výběr a kdyby jsi tady na mojeauto poreferoval rád se kouknu 😄
i když možná mi pak dají takovou slevu (teda místo té hostesky na noc, to by mi asi neprošlo ;-\ ), že si možná i nového koupím..
budu pak diamantový kovboj?
a ty litry v kufru jsem napsal samozřejmě špatně, je to 419l