Ještě je u doktora. Přežral se nakradenejma chlebíčkama z rautu a spolknul stutgarttskou hvězdu, co se omylem přilepila na chlebíček s vejcem a vlašákem. :yes:
0
Nebo v cele protoze napadl ochranku ktera ho tam nechtela pustit v jeho Audi s vkusnym spanelskym tuningem a teplakovce "cim vic pruhu tim vic AdiHash" , zlatem retezu a leopardich tangach 😉
Pierro
0
já vám dám teplákovýho kovboje vy dva šmejdi!! 😄 No o víkendu jsem nakonec na žádný předváděčce nebyl. Slavily se narozeniny a nějak se mi pak nikam hodit nechtělo. Takže referovat moc není o čem... 😉
0
Skoda tesil jsem se na tvuj popis a Odu na Hvezdu abych si zlepsil naladu po vysledku voleb
Navtech
0
Volby dopadly výborně! Od rána lítám po zahradě s otevřenou tlamou a čekám na prvního pečenýho holuba >😁
0
A uz nejakeho mas? Byl bych Rath aby jsi mne v tom pripade neprodlene informoval 8-s
Navtech
0
Nemam, ale už tam nelítám, chtělo se mi s-Ráth :yes:
0
Jasne tak v tom pripade je nutne plnou Parou Back jit do *
Pierro
0
když se ti chce ráno * pomůže ti doktor Ráth. Vezme sebou Macka, podrží ti klacka, možná přitom padne facka... 😉
T613
0
náhodou Pierro to má teď super.. se zapomene při pohledu na zadek nějakého chlapa, zboří si čumák. A pak má na výběr. Buď zaplatí 50tis za opravu u Audi nebo 5tis u Seatu (ceny jsou orientační a zveřejňovatel za ně nenese odpovědnost!) >😒]
0
To je fakt a pokud on jako fanda jihu narazi u Seatu na nejakeho elegana jizniho typu- treba se nam i kluk zamiluje a konecne bude stastny 😉 :-! >😒]
Pierro
0
My to teď táhneme s navtechem ale pssssst!!... 😉 >😒]
0
Velka Gratulace- kdy to uverejnite 😉
Navtech
0
Až to sestříhám...
Vardere v tý vaší huse maj tento týden dny belgický kuchyně, tak zaskoč!
0
Ze by na belgickou kuchyni a Hoegarden k tomu 😉 .
Navtech
0
Nojo, já jedu do Belgie, tobě stačí domácí půda😊))
Pierro
0
Je ta akce i v pražskejch husách???
Navtech
0
Tak to nevim, mě to volala tchýně z Brna. Možná jo...
0
Neplanujete cestu do posledni zatacky pred Vidni? 😉
Navtech
0
Říkala, že radši skočí padákem, než se mnou jet v autě >😁
0
Voe ja myslel ty nebo tvuj novy pritel 😉 .
Jinak gratuluji ke schopne rozvedce ktera prinasi podstatne informcece.
Chces se zbavit tchyne ktera je viditelne lepsi spion nez James Bond a vi o cem ma informovat kvuli Pierrovi- no nevim jestli delas dobre 😉 . A nema tchyne v rukavu nejakou hracku od Q :-!
Navtech
0
Je to neuvěřitelný, ale je to zlatá žena 😉 :yes: Možná proto, že je tak daleko >😒]
Vardere v tý vaší huse maj tento týden dny belgický kuchyně, tak zaskoč!
Jinak gratuluji ke schopne rozvedce ktera prinasi podstatne informcece.
Chces se zbavit tchyne ktera je viditelne lepsi spion nez James Bond a vi o cem ma informovat kvuli Pierrovi- no nevim jestli delas dobre 😉 . A nema tchyne v rukavu nejakou hracku od Q :-!