Technika
Verny_2013
0
V dnešní hektické době kdy každý kopíruje každého je ale jedno společné vodítko - Cutting costs. Bez ohledu na výrobce, kontinent, prémiovost. A kdo dělá nejlevnější auta, no přeci Indická Tata, to je ten tvůrce automobilů současné dekády. Že mi to ale trvalo než jsem to pochopil. Žádná Tesla, Toyota, či BMW, nebo Renault , který na tom postavil před 15 lety svou marketingovou kampaň, ale TATA. Mám ale v ruce jeden trumf na který všichni zapomněli, no přeci náš starý dobrý český velorex. Zítra ho začnu shánět, založím si svou firmu a až zveřejním výrobní cenu tak se zákazníci z řad automobilek jen pohrnou. A bude ze mě milionář!!!!!!
Jenik3
0
Nezaspal jsi dobu? Sekani nakladu bylo IN pred 5 lety. Dnes se ceny splhaji nahoru a predvadi se luxus. Na naklady se uz moc nekouka, inu dusledek ekonomickeho rustu. Automobilky nestaci vyrabet, poptavka roste a na nektere modely se ceka i vice nez 6 mesicu.
Kolouš
1
Tvoje vidění světa je velmi zkreslené...
Uživatel_5340709
0
Jj, už tu jen chybí přednáška o zlém vykořisťujícím nefungujícím kapitalismu od "prášků na spaní". 😉
Tak stále slyšíme ze všech stran jak je konstrukce elektromobilu proti spalovákům jednoduchá a teď najednou má BMW i3 neuvěřitelných 54 tisíc dílů. A pokud musejí být změřeny a zváženy opravdu všechny z nich jak tvrdí článek, znamená to že každý díl je jedinečný a nikde není použito víc shodných kusů jednoho dílu (tedy ani například v akumulátorech).
Nebo je to nějak jinak ??? 😉
Nebo je to nějak jinak ??? 😉
... mas trefnou poznamku, bude to samozrejme trochu jinak. ale 54 000 zni lepe, nez kdyby nekdo rekl, ze auto ma 31 tisic mechanickych soucasti a tisic elektrickych, jednou z nichz je komplet akumulatoru.
kopíruje auta a někdo články, že >😁 >😁 >😁 .
P.S. Proč tam nevidím rozebranou Octavii???? Takové nadčasové a pokrokové auto. Co když Mercedes nebo Číňany budou zajímat rozměry a váha škrabky na okna >😁 >😁
P.S. Proč tam nevidím rozebranou Octavii???? Takové nadčasové a pokrokové auto. Co když Mercedes nebo Číňany budou zajímat rozměry a váha škrabky na okna >😁 >😁