Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Jak by vypadala sportovní a luxusní auta v kultovní škodovácké verzi Junior?

27 komentářů

DEVIL
...vždyť byl to jeden velkey pr*ser >😁 I "blbá" Dacie umí udělat dospělý auto za méně, než škodovka umí oholený auto >😁 Kdyby by si okřídleney šíp přestal hrát cenou na prémiovku, možná by uměl juniory tak, že by to byla normální auta za normální cenu >😒]

a když už si to ten mamlas překreslil do černa, mohl by to udělat alespoň pořádně. Přečmárat spojlerové sady, "vyměnit" ta superdrahá světla za obyčejný halogeny atp. 😁 Tohle zvládně dneska udělat dítě ze základy v kdejakým online programu na úpravu fotek...
V6last imil
Kult jak *
MGRR
...tohle se říká o všech majitelích těchto pa-aut. Ani fluchtlinge (utečenci) v tom nejezdí 😉
AntonioKekelli
A říkají to lidé kterým to v hlavě správně netiká. Ale teď vážně, Junior sice nebyl dobrý nápad, ale shazování všech Škodovek, nehledě na kategorii i vybavenost je s prominutím hloupost a omezenost.

Celkově nechápu tu nenávist vůči Škodovkám, uvědomte si že Škoda se musí zejména řídit tím co jí povolí/přikáže Volkswagen, to zaprvé. A za druhé, i navzdory tomuto faktu jde o velice dobrá vozidla (ve své kategorii) což dokazují i poměrně slušné prodeje (nebo dobrá hodnocení) nejen u nás ale i jinde.
ALLSTONE
Spíš by mě zajímala tabulka,jaký zisk má automobilka - např. ŠKODA mezi základní motorizaci a Základní výbavou nejnižšího modelu (fabia),, a nejvyššího modelu (superb) s nejvyšší motorizací a maximální výbavou..
Když si porovnám váhu fábie s váhou superba a vidím mezi tím milionový rozdíl,přestože na autech je téměř stejný počet výrobních úkonů a dílů,mnohdy zcela stejných,zajímalo by mě to zcela jistě víc,než sporťák bez lakovaných zrcátek...
Futurista
Koukám, že není o čem psát, tak vymyslíme KULT od škodovky a napasujeme ho jiný značky.

Pánové, vy už fakt nevíte co...
Stejsn
Přestaňte si už ze čtenářů dělat krdel!
Marekx
A proto byla Fabie ve verzi Junior vždy horké zboží v autobazarech a jestli se rzí nerozpadly, tak tam stojí dodnes >😁
delvan
dementi z auto.cz uz nevi jak se vic shodit :no: :no: :no:
vecernicek2
Klid, to je jen standardní Fokt.
nalimer
Len dve pripomienky - tá "kultovka" nebola v metalíze ani v žiarivých farbách.
A väčšiu ... už ťažko vymyslíte. Veď ja vďaka vášmu serveru už mám dávivý syndróm keď vidím Škodu na ulici.
frite
..nejsou junior, to je scout nebo outdoor packet a u škodovky je dostanete za příplatek několika desítek tisíc.. 😉
Bazalt
Na to už jsem kolikrát také myslel, dřív byly černé plasty známkou nejlevnějších modelů, dnes jsou z příplatek protože dělají z auta rádoby SUV nebo crossover. Ačkoliv auta často nemají často ani zvýšený podvozek a o 4x4 si mohou nechat zdát.
Aris
Redakce střílí úplně mimo. Zahraniční grafik má možná mlhavé ponětí o Fabii, ale určitě ne o nějaké verzi junior.
V Japonsku (možná i jinde) se prodávají takhle oholené sporťáky, u kterých se počítá s tuningem. Zadejte si do googlu třeba "GT 86 basic" a uvidíte. Vsadím se, že inspirací bylo toto.
Nicco
Tak u Junioru se taky pocitalo s tuningem. Majitel si postupem casu prikoupil plato, prihradku, mlhovky nebo kabinovy filtr 😄
chalan66
Akého ID...A napadne porovnávať neporovnatelné !! To už fakt nemáte o čom písať ? No hrôza a GRC ! :no: 8-s
Zelda86
To už si děláte prde.???
Warrual
Toto už tu nedávno bylo... :no:
MGRR
Vše co není skoda, je třídní nepřítel... propagujete tu srajdu, protože vám platí.

Styďte se, ubožáci... kam až chcete zajít?

Vy jste motoristický novináři? Chce se mi z vás zvracet.
Jáchym
Kdyby s tím photoshopem aspoň uměl, to je děs
westeros
Doporucite mi nejaky jiny server o autech, kde bych si mohl u odpoledni kavy precist novinky, zajimavosti o technice a neco z historie automobilismu a aby to nebylo tolik pro-skodovacke? Nejsem vysazeny pro ani proti zadne konkretni znacce, ale uz mi ta Skoda masaz leze krkem. Tady si prectu, jak Octavia RS pojede Ferrari, pak si pustim Autosalon a tam pul hodiny zase chvala na Skodu. (Stejne tak mi leze na nervy Hyundai svyma reklamama a to ho sam vlastnim). Existuje jeste nejaky objektivni zdroj informaci o autech?
AntonioKekelli
Škoda je domácí automobilka, tak je pochopitelné že české weby budou psát nejvíce o ní. Pokud umíte anglicky, doporučuji třeba server What Car či Car Buyer.
gil54
....že jsem ta auta dal zase všechna do pořádku. [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
Říkám si X-gil54 design. >😁
norday
"Značka Škoda se s druhou generací fabie rozhodla .."

Nebyla to první generace?!

Jinak SL vypadá v této "úpravě " značně badass! >😒]
Plautus
Neviem prečo by sa mal niekto zamýšľať nad tým, ako by vyzerali športové a luxusné autá vo verzii "junior", keď len motor takýchto áut stojí dvoj, troj a viacnásobok toho, čo stála celá Fabia Junior!
Naozaj škoda už chodiť na takýto "autoweb"!
Wastelander600
>😁
TeeJay
Přemýšlím, jak neskutečně omezení asi musí být pisatelé těch komentů výše, když nepochopili, že si autor dělá ze Škodovky pr*el. >😁 Pokud je tu tak silná protiškodovkářská lobby, měli byste se naopak předhánět v ocenění té nadsázky. Ale jednak by nesmělo být v makovici nakakáno a druhak to asi nebude o tom, co se napíše, ale že vše, co se nepíše, je špatně, že mám pravdu? :-!

BTW téma opravdu o ničem, ale co čekat, po autosalonu... 8-s