Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda dodala za tři letošní čtvrtletí zákazníkům o 6 procent více vozů

5 komentářů

chytrak1
Když už pracujete v on-line magazínu, nechtěli byste k blbemu přepisování zpráv přidat trochu novinářského řemesla?
840000 vyrobených aut a 606000 prodaných? Co to ma být? 200 000 aut na skladě? Asi těžko. Nebo se tam něco nezapočítává? A co? Nebo v těch vyrobených jsou započítány seaty? Taky asi těžko. A kolik Seatu vubec vyrobili? V článku o tom ale neni ani prd. Jenom převzatá vata na zabrání mista. To už tu vaši práci může opravdu dělat cvičená opice.
Futurista
Ale tak na neděli dobrý ne? Co bys chtěl v neděli psát za novinky o škodovce? Já včera psal, že jistota na dnešní den bude neděle a článek o škodovce. A vono jóóó. >😁

Kolikátej den za sebou v řadě že to je?
Barry Lyndon
jednak půjde o stárnoucí model (nezdá se nějak zásadně omlazený) a jednak řada potenciálních zákazníků ten bláznivý design prostě neakceptuje....
Jako je pro mě kvůli Dsloupku neakceptovatelná nová Astra Caravan, tak je pro mě neakceptovatelná OIII FL....
frite
Prodeje oktávek dolů nejdou, protože oktávka se nekupuje, oktávka se fasuje a car fleet managerovi je nějaký prapodivný facelift úplně jedno.
Barry Lyndon
ano, v Česku, kde Škoda-auto realizuje pár procent svých globálních prodejů...