Novinky
Standa77
0
V přehledu mi chybí dvanáctsettroska: tam byla řadička taky unikát.
Hanson
2
tam nebyla unikátem pouze řadící páka, ale uměním bylo dostat tam rychlost, speciálně trojku, to bylo lepší přes čtverku. A ruční brzda měla taky své kouzlo 😄
Stejsn
0
Kdo při řazení jedničky nezapne stěrače je king 😄
gil54
1
A při řazení trojky, když byl otevřený popelník, to znamenalo pomalu přijít o prostředníček. 😄 (U těch původních, s tím otočným popelníkem.)
T.E.S.L.A už na ACZ serie
0
amatéri...
v přehledu chybí Spaceball řadící páka, která byla u některých modelů Volvo.
Více jak 90% lidí hádá, že jde o automat.
Více jak 90% lidí hádá, že jde o automat.
Nevím, čí je to zásluha, ale díky za popisky v galerii. Velké překvapení.
Ferrari F40- já vím, že supersport a funkce a bla bla, ale ten volant je z Š1203? Ten interiér? Na interiér auto nejezdí, ale tohle je u auta za miliony podle mě hanba.Tohle by vyrobily v rámci praxe na kdejaké střední škole líp.
Ferrari F40- já vím, že supersport a funkce a bla bla, ale ten volant je z Š1203? Ten interiér? Na interiér auto nejezdí, ale tohle je u auta za miliony podle mě hanba.Tohle by vyrobily v rámci praxe na kdejaké střední škole líp.
...některé starší kousky. Českou klasiku Aero 30 [odkaz] , Citroëny 11 BL [odkaz] a DS [odkaz] [odkaz]
pověstná tráboší klika.
Jo ta je supr 😄 horší je ale pak přesednout do auta s řazením na podlaze nebo automatem, to si vždycky zapnu při rozjezdu stěrače >😁
neměla pružinu a trefit v kopci z trojky na dvojku, chtělo cvik, jinak člověk musel zastavit a rozjet se. Ale jinak byla bezproblémová. Co v autě není, to se nekazí, v Trabantu se nekazilo nic >😁
Ono z 3. na 2. to se musí s meziplynem, jinak ale klika samotná chodí přesně 😉
ano, ale musel jsi trefit tu polohu dvojky, aby tam šla zasunou, rychle, měl jsem ještě traboše s přepínáním světel na zemi.
Však já mám taky přepínání světel na zemi, jo někdy se to v tý kulise zasekne, ale to je u mě spíš problém jedničky.