Ekonomika
Opravdu se omlouvám, ale musím. Bohužel již nejste zástupce střední třídy, když nemáte na tento vůz....
tiez myslim.... je to vec nazoru!
niekto tvrdi, ze toto je krasne....
ale vsetci mame iny vkus!
mne vobec nevadia tvary novych mercedesov, E klasse objednane.
:-!
niekto tvrdi, ze toto je krasne....
ale vsetci mame iny vkus!
mne vobec nevadia tvary novych mercedesov, E klasse objednane.
:-!
530i se ctyrvalcem, bez moznosti manualni prevodovky a s hromadou otravne elektroniky je opravdova parada, no. >😒] To ja spis gratuluji a lehce zavidim tem, kdo maji v garazi zachovalou 530i V8 E34 s manualni prevodovkou. :yes:
Tak ja jsem kupříkladu čekal, az ji uvidím a kdyz jsem ji pak viděl (hlavně interiér), tak jsem se rozhodl jít jinde. Az podepíšu objednávku (cca polovina listopadu), tak zase napisu nějaký ten blog 😉
koukám, že můj příspěvek má hodně mínusů - asi proto, že nedává žádný smysl 😄 .
Správně mělo být: ".... ale ve srovnání s MB-E je to vyložené krásné"
Správně mělo být: ".... ale ve srovnání s MB-E je to vyložené krásné"
:no: Neviem, je v podstate pekné , ale naozaj žiadny wav efekt sa nekoná ! No a palubovky v BMW sú podľa mňa už moc preplácané a pôsobia v detailoch dosť lacno ! Volant absolútne hnusný a s lacno vyzerajúcimi plastami a aj okolo výduchov kúrenia! Volanty v BMW majú ešte jednu veľkú slabinu aj v luxusnejších verziách a to že vŕzgajú dosť výrazne ! V pol ročnej 4 som to počul aj cez pustené rádio! V X5 vŕzgal od novoty a je toho viac ! Za tie prašule , nech sa nikto nehnevá ..... :no: :no: :no:
U trojky je možnost jedné 18" sady s Micheliny PSS, jen není v konfigurátoru. Viděl jsem je už na několika autech s M paketem a novinářské 340i Sport Line je měly všechny.
Tak mně automat vyhovuje a elektronika mi nevadí. Ze čtyřválce nadšený nejsem, ale praxe ukáže. Za ty peníze to přece taková tragédie být nemůže a 540i už je pro mě zbytečný overkill. Upřímně řečeno mě to teď trápit nemusí, čekají mě ještě jiné investice a přebytečné peníze budu mít stejně až tak za dva roky. Pak se dojdu někam svézt a koupím, co mi bude víc vyhovovat.
To nevím, možná už do konce roku, ale zadání auta do výroby z ČR nejdřív v únoru, to mi bylo řečeno.
Tak 2 mio jsou mimo mojí realitu. Ani si neumím představit, že bych dal za auto stejné peníze jako za pozemek, na kterém budu celý život žít 😄 Takže mít ty prachy, tak radši přikoupím sousední pozemek a spokojím se s tou ojetinou. Ale každý má jiné priority 😄
Jo, je to jinak, podle typu ráfků, s některými jen rft, jiné jdou i bez rft, kolo nebo lepení lze dokoupit vždy. Dobrý, aspoň je možnost volby. :yes:
Já jsem to zkoušel konfigurovat i bez sport line, stejně mi to vyhodilo normální pneu + sada na opravu, příp. za příplatek náhradní kolo. Docela mě to v dobrém slova smyslu šokovalo. Ceny se jeví rozumně, i když na druhou stranu si člověk říká, že by to v Německu vzhledem k tamní kupní síle nemuselo být levnější, než u nás . 😄
Já se určitě nejdřív svezu, ale z obrázků na mně dělá dobrý dojem. Každopádně mi bylo řečeno, že sice konfigurátor už je, ale reálná objednávka do výroby nejdřív od února.
Jo, vypadá to dobře, s šestiválcem slušně vybavená kolem dvou mio. :yes😒br />
A jedna zajímavost. Když vezmeš sport line, tak dostaneš non rft gumy a dá se přikoupit rezerva. Návrat k normálu? 😄 :yes:
A jedna zajímavost. Když vezmeš sport line, tak dostaneš non rft gumy a dá se přikoupit rezerva. Návrat k normálu? 😄 :yes:
Já přece nesrovnávám pětku s julčou, ale způsob komentování eura89. Giulii chybí šestivallce, 3er, a4, c, XE je mají, v diskusi pod ní ale neplakal. Tady si vybere základ a brečí o čtyřválci, jakkoliv ví, že g30 má jak šestiválce tak osmi. Jde jen o označení.
a není to jiná třída i tržní segment (tedy střední & vyšší střední a subprémie & prémie) ?
Cenově nastaveno poměrně slušně. Kupoval jsem stejně silné auto jako je 540i, ale o třídu níž a základní cena byla bez přílatků stejná jako u G30.
Za mě opět lepší připlatit za M Paket a i tak se s nezbytnými extras dokáže člověk udržet kolem 2mio s daní. To není vůbec špatné! 😉
Za mě opět lepší připlatit za M Paket a i tak se s nezbytnými extras dokáže člověk udržet kolem 2mio s daní. To není vůbec špatné! 😉
Konfigurátor na webu jen na bmw.com a pouze provedení exteriéru a vnitřku. Reálný ještě nefachá ani v Německu.
Každopádně gratulace (a lehká závist) všem, kdo čekat nemusí 😉