Novinky
a svetlami mi jasne pripomina toyotu highlander... tiez podobne "monstrum" 😉 ... a zaroven asi aj najvacsi konkurent pre toto velke subaru .. atlas ten bude rad ked v amerike aspon par kusov preda ... kedze subaru je tam v uplne inej dimenzii aj ma uplne inu povest v ociach zakaznikov.. to ani nejde zrovnavat s nejakou ludovou znackou ktora je tam v podstate bez poriadneho imidzu a s mizernymi predajmi ... este musi vela vela rokov prejst aby sa subaru za oceanom muselo obavat nejakeho atlasu 😉 ... ale ako srandu to beriem :yes:
Koncept vyzera sice dobre ale pri pohlade na Subaru Impreza koncept vs. realita by som sa velmi netesil.
Já myslím že subaru na nějakej vw kašle a není to pro něj zadnej konkurent a už vůbec ne v USA tam Subaru prodá tolik aut Jako vw a audi dohromady. Bože to jak to na začátku vypadalo na slusnej článek tak hned v prvním odstavci zvracim.
Proti tý krabici od VW je tohle krasavec, jen to v interieru nějak nezabít. V tom Subaru moc na špici nebývá.
A už to ale bude jakýkoliv, stejně by ho porazil Kokodágue, proto se do Evropy ani raději nepodívá. Škoda 😒