Videa
ryccardo
0
No to zase trošku kecáš. Tátovi ustřelili na Oktávce skoro celej kufr, tak ho v AUTORIZOVANÝM SERVISU uřízli a navařili tam zpátky kus novýho. Když odhrneš koberec v kufru tak vidíš cca v půlce kufru svár napříč celým autem. Samozřejmě, že to tam rezaví. Neexistuje mechanik a übermechanik. Oprava v autorizáku je stejná jako dělá třeba tenhle šmudla v garáži, akorát ty si naivně myslíš, že v autorizáku to udělají líp.
Přejít do diskuze
No co se týče deformačních zón tak bych se toho zase tak nebál. Pořád seš v tom mnohem bezpečnější než v sebelepším autě nižší střední třídy.
Hlavně že se díš ve fabii, která má deformační zóny jako papírová krabice. Zkus hádat, co se stane, když se srazí Q7 s 5ti hvězdami s fiatem 500 také s pěti hvězdami? >😒]
Jo, taky jsem po ověření historie zjistil ťuklé audi na předek v aaa, ovšem na to mne zapomněli informovat a ani v inzerátu to neuvádí...zajímavé je, že za týden, co jsem se díval, auto již tam nebylo, buď ho stáhli a nebo ho chudák někdo koupil...
toto je presne tá búračka, kde sa malo všetko je OK vybrať von a použiť ako darca a kasňa do kovošrotu.
Sranduješ? Do takto "opravených" deformačných zón by som nesadol! Za toto treba sekať ruky. Výrobca jasne uvádza čo je ešte opraviteľné a čo už nie. Tu sú chytené nosníky skeletu a to sa neopravuje!
Dělá to sice celkem pečlivě, ale tohle je přesně ta bořenina, která bude za pár zim hnít jak nakoplý jabko. Kdo si tohle koupí bude se asi dost divit >😁