Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Joky
jsem zvědav, až letos ČNB přestane intervenovat vůči Koruně k Euru , tak jaký pokles zažije úplně jiná značka.....
>😁 >😁 >😁 Hele Vóšo, neděl si z nás prču.... >😁
pravda je jen jedna ......to říkám já, z boží vůle Škodobijec č.1.
A protože jsi "škodobijec č. 1", tak máš v avataru fotku Vočickýho? >😁
znáš nějakého většího? Řekni, hned si ho tam dám....
Myslíš většího namyšleného a arogantního .....aka (raději nespecifikuji přesně)? To asi ne, hlavně ale neznám většiho likvidátora image své značky na českém trhu! >😒] >😒] >😒]
Likviduje , ale má vysoké prodeje. Je na druhém místě, co tam maš dál. >😁
Dál už vůbec nic. Dobrou noc! >😁 Jinak poťouchlá otázka "Co tam máš dál?" je jedním ze zdejších klasických diskusních obratů, které mě fakt baví! >😁 :yes:
P.S. Četli jsi, jak dopadl spor Hyundaie ČR se "vzbouřenými" prodejci? Kolik jim budou muset zaplatit jako náhradu škody? A že znatelně ubrali na agresivitě vůči škodovce ve svých reklamách asi taky není náhoda, nemyslíš? >😒] >😁
P.S. Četli jsi, jak dopadl spor Hyundaie ČR se "vzbouřenými" prodejci? Kolik jim budou muset zaplatit jako náhradu škody? A že znatelně ubrali na agresivitě vůči škodovce ve svých reklamách asi taky není náhoda, nemyslíš? >😒] >😁
Psal jsem že likviduje......ale opět jsme u toho, co má společného Vošický s technikou, "úspěchem" či "neuspěchem" , kvalitou či nekvalitou aut Hyundai.To že je Vošický dejme tomu "divný" člověk, nedělá auta Hyundai, ani lepší ani horší.Fanoušek automobilové techniky by měl rozlišovat pouze dobré a špatné auto a ne do toho tahat "politiku" prodeje a dalších věcí s tím nesouvisejících.Vošický ať je jak je to, má vysledky a nutno uznat že na CZ trhu velice dobré.
holden_holden
+- tolik aut co falcvagn. kolik ten mel loni?
Někde jse četl že akcionaři už hodně měsíců řvou.A Jourová chce koncern podojit i tady v EU.Takže zdroje jsou. >😁
Joky
Já bych udělal reklamu , jak Japonská Kamikadze krouží nad Mladou Boleslaví za účelem
zničení konkurence... Nakonec si to rozmysli a otočí to na na Nošovice...
Protože tam je opravdová konkurence .....
zničení konkurence... Nakonec si to rozmysli a otočí to na na Nošovice...
Protože tam je opravdová konkurence .....
>😁 >😁 >😁
Nic nestoji porad a obcas to aj klesne....To je priroda a aj business je takovy. Houpe to houpe jak na housenkove drahe tak ze klesol im predaj aut aby im potom zase rastol predaj aut presne od urovne kam im klesol a zase budu vykazovat velky rast predajov...Boring....
P.S. Úspory papírů v kopírkách a jejich tonerů či omezení služebních cest zaměstnanců snížení zisku Hyundaie asi moc nevyřeší! >😁
Apropo... Toaletak datovym ulozistem ci korporatnim videochatem nenahradis...
Navic ta cisla target vs result zase nejsou nejak likvidacni....
A když už, comper, sčítáte H a K dohromady, pak nezapomeňte připočíst k produkci škodováckých závodů v ČR také produkci v Bratislavě. Můžete si vybrat: buď jen Citigo, nebo- a to bude přesnější- celou produkci bratislavského Volkswagenu.
To že Škodovka má velký přinos pro naši zem je jasné. A H/K se spojuje proto, protože ta automobilka prodává po celém světě, to jen aby pan ARESE pochopil že i na tom barevném tisku a služebních cestách lze ušetřit majlant.
Jen mi prosím dovolte jednu poznámku, co mám na srdci: v loňském roce jsem věnoval 4 dny svého volna tomu, abych brázdil republiku křížem krážem v tehdy novém Tucsonu. Byl jsem zvědavý, zda tady opravdu máme nového krále třídy SUV. Rozhodně nezastírám, že jeho design se mi velmi líbí, a to mou zvědavost ještě zvýšilo. Velice se mi líbí jeho velikost, adeqátní 😄 vnitřní prostor a vybavení. Po 4 dnech a 990 ujetých km musím konstatovat, že krása není vše. Hlavně zcela nekomunikativnímu řízení jsem nepřišel na chuť (kdo by také mohl, že) a to proto, že jsem se cítil docela unavený z přemíry pozornosti, kterou toto řízení vyžaduje. Nejsem na to zvyklý a od krále třídy očekávám docela jiný jízdní zážitek. Kromě téhle rány do palice to byla hodně vysoká spotřeba dieselu, co mi pokazilo náladu (a to měl najeto už 10 tis. km). Z těchto důvodů (a z několik dalších, které zde nebudu rozepisovat) musím opravdu namítnout, že Tucson odešel zpět na střídačku a zatím tam zůstane. A docela nedávno jsem projel Tiguan, a to bylo úplně jiné kafe! Co tím chci říci? H/K ještě nejsou v cíli závodů o co nejlepší auta pro širokou veřejnost... Vím, že tyhle závody vlastně nikdy nekončí, ale důležité je, aby nekoukali na konkurenci z povzdálí. V článku popsané situaci je jasné, že musí zvýšit ceny na úroveň konkurence (což je efektivnější řešení poklesu zisku, než šetření papírem do kopírky), a a pak musí tvrdě pracovat na doladění systému i jeho komponentů. Pak ustanou útoky ze strany odborníků, kteří nedostatky neodpouští.
Ale vlastně jezdím bazarovým autem, tak sorry, že vám do toho kecám. >😁
Je mi divné, že zrovna tohle musím tady v diskuzi komentovat....