Novinky
Arese
4
Ha, ha - a co na brutálně zvýšený krouťák asi bude říkat sériová převodovka? Té se to asi vůbec líbit nebude. Výměna spojky přece není vše! >😁
Přejít do diskuze
Firma, která jen naleje SW jak nějaký produkt z Tesca není pro mě profi firma.
Tohle může udělat každý jouda, co umí nainstalovat Windows.
Kdo to myslí vážně s úpravou svého vozu, vyhledá opravdovou profi firmu, která změří výkon před úpravou a po + naladí SW pro konkrétní vůz, jeho aktuální stav dle telemetrie.
Tohle je obyčejný PR článek pro joudy ze vsi.
Tohle může udělat každý jouda, co umí nainstalovat Windows.
Kdo to myslí vážně s úpravou svého vozu, vyhledá opravdovou profi firmu, která změří výkon před úpravou a po + naladí SW pro konkrétní vůz, jeho aktuální stav dle telemetrie.
Tohle je obyčejný PR článek pro joudy ze vsi.
Dávají to na fecebook i s cenami za jednotlivé komponenty. [odkaz] ale ty prachy za naliti SW bez jakékoli záruky bych za to nedal.
V Německu už se nějaký případ objevil, chlápek měl upraveny soft, tím pádem přišel o záruku a nový motor tuším 7000 Euro.
V Německu už se nějaký případ objevil, chlápek měl upraveny soft, tím pádem přišel o záruku a nový motor tuším 7000 Euro.
1)sériovej leeon má už 300
2) životnost
3)emise? (mě je to šumák, ale svět šílí)
4)přenosoví soustava půjde do p....(poloosy, skříň)
Nasypat software do přeplňovanýho motoru umí kdejaký ho...do
2) životnost
3)emise? (mě je to šumák, ale svět šílí)
4)přenosoví soustava půjde do p....(poloosy, skříň)
Nasypat software do přeplňovanýho motoru umí kdejaký ho...do
Robia, že akože rýchle autá.
Avšak na internete sú víťazmi v kategórii Leňochod 2017!
Do dnešného dňa tam nemajú ani prd o tomto aute a taktiež o minule velebenej Octavii RS!
Avšak na internete sú víťazmi v kategórii Leňochod 2017!
Do dnešného dňa tam nemajú ani prd o tomto aute a taktiež o minule velebenej Octavii RS!
Na to majú títo cirkusanti formulku.
Citujem z ich stránok: " ...Nástup točivého momentu je pozvolný, aby co nejvíce šetřil převodovku, když se budou roztahovat těžší kvalty." !!!
Citujem z ich stránok: " ...Nástup točivého momentu je pozvolný, aby co nejvíce šetřil převodovku, když se budou roztahovat těžší kvalty." !!!
minimálně 500tisíc km. ověřeno. Troufám si říct, že ptát se na životnost "vytuňenýho" motoru je blbost.