Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Auto Tip 06/2017: Bugatti Veyron vs. Rimac Concept One

V pondělí vychází nové číslo Auto Tipu. Co v něm najdete?
Zpět na článek
4. 3. 2017 14:02
Avatar - R32
4. 3. 2017 14:02
Je mi ľúto...
AutoTip kupujem viac ako 20 rokov, boli časy keď som doslova odpočítaval dni kým nepríde nové čislo... Rubriku "Stalo se pred 20 lety" čítam s nostalgiou, zaujímavé sú aj rubriky bazár či testy na 100.000km ale inak je to za posledné roky strašne "koncernový" časopis. Totálny výsmech sú tie porovnávacie testy, teda nie testy samotné (aj keď sa v poslednej dobe porovnávajú jabka s hruškami) ale skôr výsledky testov, áno správne všetko vyhráva koncern. Je to fakt smiešne, či smutné alebo ako to nazvať. Pri minulom čísle som sa definitívne rozhodol, že to bolo posledné číslo ktoré som kúpil. :-( Je až neuveriteľné akú silu majú v dnešnej dobe všeobecne média (TV, rozhlas, tlač) ktoré ľudí sproste klamú a podsúvajú ľuďom nepravdy, snažia sa vykresľovať udalosti a fakty v inom svetle, tak ako sa to nejakému mecenášovi hodí.
Takže na záver, ďakujem AutoTip-u za všetky tie pekné roky, zaujímavé čítanie a množstvo informácií ktoré v čase bez internetu boli veľmi vzácne.
Amen :'-(
Rozbalit vlákno
2
Avatar - chetoos
4. 3. 2017 14:28
Re: Je mi ľúto...
Je mi o také líto, proto jsem přestal Autotip odebírat. Raději jsem si předplatil jiný titul. Ale i tak není moc na trhu kvalitních časopisů. Ono já už neberu ani Autotip Klassik, kde jsou skoro všechny články převzaty z Německa a se samými německými auty. raději kupuji Auto Motor a Sport Klassik. Testy jsou české auta jezdí na českých silnicích. Divím se kdo vůbec Auto Tip kupuje. Je to ostuda.