Profi
KubikCv
4
Plechový model T815 mám ještě někde schovaný 😄
Přejít do diskuze
Žádní Čechoslováci na území našeho Československého státu v komentovaných osmdesátých letech nežili. Jen Češi a Slováci, popř. pár lidí s občanstvím a národností jinou. To je důležité i pro dnešní dobu.
Pamatam si to ako chlapec az mi zimomriavky naskocili, a somozrejme s tym modelom som sa casto hraval, a kukal som kazdu reportaz
Čechoslováci byli občané Československa. Obyvatelům Ameriky a i občanům USA se někdy říká Američani a přitom to jsou hispánci, afroameričani, Irové, Italové, atd.
mam v garáži plkát s touhle Tatrou, jinak auto samotné v muzeuu v Kopřivnici. Rozhovory s některými účastníky jde najít na webu, koho to zajímá i pár ukázek videií z této cesty
teraz neviem, čo som sa dozvedel z tohto článku.
čo tak prevziať iniciatívu, drahá redakcia, vyzbierať materiály od autorov tej cesty a spraviť seriál? určite vás podporí aj Tatra.
a najviac sexi by bolo, ak by ste zorganizovali novú celosvetovú túru. s novou Tatrou.
inak o túre je písané tu [odkaz]
čo tak prevziať iniciatívu, drahá redakcia, vyzbierať materiály od autorov tej cesty a spraviť seriál? určite vás podporí aj Tatra.
a najviac sexi by bolo, ak by ste zorganizovali novú celosvetovú túru. s novou Tatrou.
inak o túre je písané tu [odkaz]
Nápodobně, ten plechový model mám dodnes schovaný, už si s ním může hrát další generace. 😄
Co to mele PM2?? Mám fotku u té nádherné Tatry, jak stála v Brně na strojírenském veletrhu přelom 90... Krása
Využívám této příležitosti a prosím o případnou zprávu, pokud někdo z Vás ostatních čtenářů ACZ vlastní knihu o E😜edici Lambaréné s názvem Dobrý den Afriko!.
Tuto jen jednou vydanou knihu jsem ztratil a moc jí postrádám.
Pokud byste byl někdo ochotný knihu prodat, prosím dejte mi zprávu prostřednictvím soukromé komunikace mezi "členy" ACZ. Předem mockrát děkuji!
Tuto jen jednou vydanou knihu jsem ztratil a moc jí postrádám.
Pokud byste byl někdo ochotný knihu prodat, prosím dejte mi zprávu prostřednictvím soukromé komunikace mezi "členy" ACZ. Předem mockrát děkuji!