Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lamborghini: ochutnávka odlehčeného Murciélaga

11 komentářů

da_b0mb
No ja bych se spis priklanel k tomu, ze se bude jednat o novej model. Ta fotka mi nejak nepasuje na zadek Murcielaga. Ostatne vas druhy server (autofun.cz) pise take o zbrusu novem modelu 😄 Nechame se prekvapit
Druhý server nemá takové informace jako mateřský server >😁. ne, vážně, na 80% to je odlehčené murcielago (bylo viděno v továrně).
da_b0mb
ok, budu vam verit...ackoli mi to radost nedela 😉
Já si taky myslím, že jste vedle jak ta jedle. Další odlehčování Muga bylo před časem popřeno - údajně nebude žádné Murciélago Superleggera apod. Navíc "new world" k "jenom" dalšímu Mugu prostě nesedí.
No sakra, to asi vypadá, že jsem to na Autoblog napsal sám: [odkaz] 😄
Také si nechávám těch 20%, je to víceméně spekulace, ale to na Autoblogu také. A když mám informace o tom, že odlehčené Murcielago bylo viděno přímo v agáťe, tak si prostě nemůžu pomoct. Nejsem neomylný, neoficiální zdroje už vůbec ne. V Paříži budu a když to opravdu bude něco ve stylu Panamery, tak zajdu za Winkelmannem a vyseknu mu velkou poklonu za to, jak dokázali takovýhle projekt ututlat.
Marko
Hehh... ono to je rebus.

Na jednu stranu je fakt, ze yaroukh ma pravdu, ze vedenie lamba poprelo Superleggeru (aspon v podobe s pohonom 4WD). Na druhu stranu je fakt, ze prototyp Superleggera musi existovat...takze v tovarni sa urcite da vidiet.

Teraz: Winkelmann sice vehementne popiera treti modelovy rad, ale v kazdom takomto vyjadreni si nechava "zadne vratka". Proste posledne roky sa u Lamba hra s mediami taka hra: "Nic nebude! (Potom uz len jedine, ze by nieco bolo!)"

Ja si myslim, ze je to tak 51% pre treti model proti 49% Superleggera. Novy model ale asi nebude seriovka (zatial) - nic sme totiz nevideli testovat. Takze v tomto pripade by asi islo o concept...
Tak pravdu mělo, zdá se, Auto.cz😒/a> [odkaz]
ano..uz so cital
Co napsat...věřím sým zdrojům, že si na Autoblogu myslí to samé (asi naši diskuzi četli 😉) je příjemné, ale opravdu počkejme až do Paříže. Až pod článek o Murcielagu SV budu moci dát do doskuze něco jako "my to věděli :-! " 😄
anebo ne 😊)
[odkaz]
toe mess >😁