Profi
Prvoplanove riesenie nabura pri prvej preprave nadrozmerneho nakladu.
To je dnes taky folklor............... Keby sa radsej niekto zamysli nad dobudovanim zeleznicnych prekladisk a logistiky v nich, tak naklad moze na zeleznicu ............. 😉
Hlavne, ze sa pred xy rokmi kable v uliciach zviedli do zeme a teraz ich tam nanovo dame.....
To je dnes taky folklor............... Keby sa radsej niekto zamysli nad dobudovanim zeleznicnych prekladisk a logistiky v nich, tak naklad moze na zeleznicu ............. 😉
Hlavne, ze sa pred xy rokmi kable v uliciach zviedli do zeme a teraz ich tam nanovo dame.....
...když do tři let odstaví všechny jaderné elektrárny? To jako budou jezdit, jen když fouká nebo sluní? Překladiště, překladiště, překladiště a na koleje s nima!
... možná pár takových dálnic postaví. Ale kdo si koupí trucky s trolejí a dodatečnou drahou elektrickou výbavou, to opravdu nevím.
Řekl bych že tady jen někdo vyčerpává Eurofondy, je škoda peníze neutratit když je nabízejí, co pane Igore (čapí) Hnízdo??
Řekl bych že tady jen někdo vyčerpává Eurofondy, je škoda peníze neutratit když je nabízejí, co pane Igore (čapí) Hnízdo??
6 miliárd eúr je pre Nemcov prd. Zvlášť v porovnaní s tým, koľko ich stoja "uprchlíci" a koľko desiatok miliárd eúr naliali do Grécka.
Osobne by som ale preferoval inú cestu elektrifikácie diaľnic - pomocou indukčného nabíjania vo vozovke. To by mohlo byť dostupné nielen len nákladné autá a autobusy, ale aj pre osobáky... Navyše by tie drôty nešpatili pohľad na krajinu. Trendom súčasnosti je totiž elektrické drôty dávať do zeme...
Osobne by som ale preferoval inú cestu elektrifikácie diaľnic - pomocou indukčného nabíjania vo vozovke. To by mohlo byť dostupné nielen len nákladné autá a autobusy, ale aj pre osobáky... Navyše by tie drôty nešpatili pohľad na krajinu. Trendom súčasnosti je totiž elektrické drôty dávať do zeme...
V Čechách sa ide stavať nejaká nová atómka, že si Germáni tak trúfajú? Budem zvedavý, kde chcú nakúpiť šťavu, keď už teraz nemajú dosť.
Nemci sa nechaju poslednu dobu ovladat sialenymi politikmi. Toto je zas perla co nejaky zeleny vypotil :-! :no: :no:
Potřebují násobně jméně řidičů a díky menšímu tření a velikosti soupravy jsou neskonale efektivnější.
Asi tak
Trapně zavádělící nadpis. jak je něco elektro, musí se to nafouknout.
Opoonent ma argument, dement jen minus