Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Autodesign na Auto.cz: Alfa Romeo Coelus Jána Bujňáka

29 komentářů

Pekelná Micinka
Cejtim v tom kočičí (rozuměj Jaguáří) potenciál 😄 :yes: >😒] Ale i jako Alfa výborný. Za 1 s *. Kurna, z tý první skici bych stříkal...
T613
:yes: člověk si říká: Kéž by se začal dělat
Cetl jsem: "kez by se udelal". Jsem se zacal lekat, co tam s tim kocicakem vyvadite 😉 Ale k veci, taky se mi to auto libi. Nebudu na nem hledat, kde si co vzalo, proste je pekny! :yes:
da_b0mb
1 :yes:
Ivosee
hergot to je mazec.... :yes:
Atomas
jedním slovem nádhera. Takovou káru by si Alfa zasloužila. Oceňuji, že k tomu autor nenapsal, že to má na každým kole elektromotor a alespoň 1.1 JTD o 165 kW jako je dnes v módě.
jurajos
...ale u mňa za 4. Nepáči sa mi to ako štúdia a nepáčilo by sa mi to ani ako séria. Ešte raz sorry.
delphino
jak model tak skici. Je vidět, že máš vykreslenou ruku a cit. Auto je pojato jako velic blízká budoucnost, třeba další generace. V procesu zařazení do výroby by to asi ztratilo tu vystouplou linii kolem masky, protože by byla nebezpečná při srážce s chodcem (tento bezpečnostní prvek silně zabijí design předků aut a musí se tam hrát spíš na grafický design než "hmotový")
gratuluji, tohle je parádní práce ... elegantní linky, dostatek sportovního švihu, moc se mi líbí zadní partie s menším výš posazeným víkem zavazadelníku, prostě alfa jak má být, nemluvě o dokonalých skicách :yes:
Atlis
Nadhera, holt slovaci auta vedia 😜
Atomas
Souhlas. TAZ 1203 byly skvělý dodávky. S nostalgií na ně vzpomínám ještě dnes. Na jiný slovenský auta si už nevzpomínám >😒]
jurajos
TAZ 1203 bolo asi tak slovenské auto ako je ním aj Ceed. Ale to asi vieš.
T613
už si vyřešil problém s blogem?
jurajos
Vyriesil? L.Zezulkovy som napísal aj druhý krát a pekne poprosil, ale evidentne to nestačilo. ;-\
T613
a není zbytečné v tom pokračovat dokud to nevyřešíš?
jurajos
A ako zistím že som to vyriešil? Odpisať mi sa evidentne nechystá.
T613
Napiš panu Šuterovi je to admin. A třeba ti pomůže
jurajos
Máš SZ.
A za Turkem jsi byl? A chalupu prodal? >😒] >😒]
delphino
asi to měla být narážka na Veyrona... ten má svůj designerský rodokmen taky ze slovenska
T613
Jak se zdá, tak se bude vyrábět retro T87 [odkaz]
jurajos
Fandil som T603. ;-\
...záď je silně podobná Mitsubishi Lanceru... ;-\
Gianluigi
No, auta budoucnosti si představuji ve stylu tvarů Alfy Romeo SZ nebo RZ, ale tohle opravdu není pěkný design.
Klaudius
Má to štýl, má to šmrnc, je to na prvý pohľad Alfa. Kto toto robil, je profík, akýkoľvek iný prívlastok by už bol v jeho prípade ponižujúci. Nádhera. Chcelo by to ešte interiér.
Pekelná Micinka
:yes:
pe3k
niet co dodat je to fakt dobre... aj pekne nafotene... :yes:
A2
Tohle je skutečně na úrovni, kreativita i provedení. (ty skici jsou hodně dobrý) :yes:
Pjenkava
Smůla. Tady se na italské génie návázat nepodařilo. ;-\