Design
Pekelná Micinka
0
Cejtim v tom kočičí (rozuměj Jaguáří) potenciál 😄 :yes: >😒] Ale i jako Alfa výborný. Za 1 s *. Kurna, z tý první skici bych stříkal...
T613
0
:yes: člověk si říká: Kéž by se začal dělat
0
Cetl jsem: "kez by se udelal". Jsem se zacal lekat, co tam s tim kocicakem vyvadite 😉 Ale k veci, taky se mi to auto libi. Nebudu na nem hledat, kde si co vzalo, proste je pekny! :yes:
da_b0mb
0
1 :yes:
jedním slovem nádhera. Takovou káru by si Alfa zasloužila. Oceňuji, že k tomu autor nenapsal, že to má na každým kole elektromotor a alespoň 1.1 JTD o 165 kW jako je dnes v módě.
...ale u mňa za 4. Nepáči sa mi to ako štúdia a nepáčilo by sa mi to ani ako séria. Ešte raz sorry.
jak model tak skici. Je vidět, že máš vykreslenou ruku a cit. Auto je pojato jako velic blízká budoucnost, třeba další generace. V procesu zařazení do výroby by to asi ztratilo tu vystouplou linii kolem masky, protože by byla nebezpečná při srážce s chodcem (tento bezpečnostní prvek silně zabijí design předků aut a musí se tam hrát spíš na grafický design než "hmotový")
gratuluji, tohle je parádní práce ... elegantní linky, dostatek sportovního švihu, moc se mi líbí zadní partie s menším výš posazeným víkem zavazadelníku, prostě alfa jak má být, nemluvě o dokonalých skicách :yes:
Nadhera, holt slovaci auta vedia 😜
Souhlas. TAZ 1203 byly skvělý dodávky. S nostalgií na ně vzpomínám ještě dnes. Na jiný slovenský auta si už nevzpomínám >😒]
TAZ 1203 bolo asi tak slovenské auto ako je ním aj Ceed. Ale to asi vieš.
už si vyřešil problém s blogem?
Vyriesil? L.Zezulkovy som napísal aj druhý krát a pekne poprosil, ale evidentne to nestačilo. ;-\
No, auta budoucnosti si představuji ve stylu tvarů Alfy Romeo SZ nebo RZ, ale tohle opravdu není pěkný design.
Má to štýl, má to šmrnc, je to na prvý pohľad Alfa. Kto toto robil, je profík, akýkoľvek iný prívlastok by už bol v jeho prípade ponižujúci. Nádhera. Chcelo by to ešte interiér.