Ojetiny
tak jasný že maj škodovky nalítáno nejvíc, jsou to nejčastější firemní auta žejo. Proto se taky dají sehnat za slušný peníz. Já jsem teda majitel třetí bazarový oktávky po sobě a stočená nebyla ani jedna, takže nevím, kde se ty řeči berou
Najeté kilometry podle mě moc neřeší, pokud se předešlí majitel potivě o vůz staral může mít nalítano kolik chce a stejně bude naprosto parádní. Je to jen o štěstí na dobrý kousek 😄
Kupoval jsem tam auto co mělo nalítáno 270 tis. km, dnes mám 370 tis. km a budu měnit akorát rozvody, takže za mě spokojenost u tohoto prodejce ojetých aut
OK.
Cim vice najetých km, tím lepší auto, obdoba "čím vice pruhů, tim vice *didas", hm? :-!
Cim vice najetých km, tím lepší auto, obdoba "čím vice pruhů, tim vice *didas", hm? :-!
Většinou je to tam napsáno, zdali se jedná o ilustrativní fotky 😄 Takže, pokud to tam nebylo, tipoval bych tvůj vůz >😁
já osobně mám jeden případ. Prodal jsem do aček Lagunu, která měla najeto pouhých poctivých 175tis km. Měli ji v nabídce necelý měsíc s nezměněnými údaji. Asi po čtvrt roce se objevila v nabídce znovu akorát měla uvedeno necelých 100t km. Fotky a popis výbavy byly naprosto stejné. Otázkou zůstává zda šlo o stejné auto, nebo si jen ulehčují práci, když dostanou stejné auto, stejné výbavy a barvy a mají v systému lepši fotky tak je použijí...
Dva případy je moc málo. A taky záleží na okolnostech, stáří - stav - tacho. Myslím, že auto kolegy nad tebou je naprosto ideální adept na tento pokus.
Znám z okolí dva případy lidí, kteří prodali svoje auto do áček. Byli hrozně zvědaví, na inzerát. A následně taky zklamaní, protože auto bylo inzerováno se stejnými km jako při jejich prodeji...
Už nějakou dobu si říkám, že by nebylo od věci nafotit kilometry svého auta před odvozem do největšího a nejlepšího a nejpoctivějšího bazaru v celé republice a přilehlém vesmíru, počkat den dva, než se objeví v nabídce a pak ty fotky (a nějaké povídání k tomu) spolu s informacemi od bazaru zveřejnit na netu. Auto, jímž jezdím, je totiž ideální kandidát na stáčení - 7 let, provoz převážně po dálnicích, zachovalý vnitřek (většinou jsem v něm jezdil sám,nikdy děti, nikdy pes), zvenčí nikdy nepoznalo kartáčovou myčku, naopak preventivní servis jsem mu dopřával možná až zbytečně velkoryse ... a najetých 430 tisíc...
Bravo Blesku...