Videa
RS
3
Tu poslední větu z videa tesat půl litrem do kamene >😁 >😒] :yes:
Přejít do diskuze
Je to hodně k pláči, druhý odstaveček kratší než první, vypovídací hodnota nula nula nic, chce se mi blejt 😒 😒 😒 😒 Schválně, kolik na tom článku redakce vytočí kliků.
Podle mě na konci tunelu, kterým se Auto.cz mohutně protlačuje, není světlo, ale černo-černá tma, holt do prd.le díra.
Kdy už ten řitní alpinismus skončí?
Podle mě na konci tunelu, kterým se Auto.cz mohutně protlačuje, není světlo, ale černo-černá tma, holt do prd.le díra.
Kdy už ten řitní alpinismus skončí?
Ne motor, ale tyhle videa budou jednou legendou českého netu. Takovejch buranismů jsem už dlouho neslyšel >😁 >😁 >😁
"Rozhodně se mrkněte na video, jako vždy stojí za to".
Jj, jako vždy. Tahle část věty je pravdivá.
Jj, jako vždy. Tahle část věty je pravdivá.
Pokud si přečtete doprovodný článek v SM, dozvíte se, že několikrát bylo do auta investováno mnohem víc, než byla jeho zůstatková hodnota. To znamená, že na téhle fabii není vlastně vůbec nic zvláštního a se stejným přístupem je možné dosáhnout takového dojezdu u každého auta...
Nainvestovat se do to toho auta musel majlant, to je jasné. Ale z příspěvku jeho řidiče jsem pochopil, že podstatné věci jsou původní a mezi nejnákladnější závady patřily snad výměny turba, což je docela slušné...Zůstatková hodnota je ošemetný pojem, u nestočené Fabie s milionem km bude blízká nule.