Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
RS
3
Tu poslední větu z videa tesat půl litrem do kamene >:D >:-[] :yes:
Uživatel_5340709
2
Ha, ha, opravdu dobrá hláška, ........... holt jede jako maso. :-)
_Karel_
"Rozhodně se mrkněte na video, jako vždy stojí za to".
Jj, jako vždy. Tahle část věty je pravdivá.
Jj, jako vždy. Tahle část věty je pravdivá.
Je to hodně k pláči, druhý odstaveček kratší než první, vypovídací hodnota nula nula nic, chce se mi blejt :-(:-(:-(:-( Schválně, kolik na tom článku redakce vytočí kliků.
Podle mě na konci tunelu, kterým se Auto.cz mohutně protlačuje, není světlo, ale černo-černá tma, holt do prd.le díra.
Kdy už ten řitní alpinismus skončí?
Podle mě na konci tunelu, kterým se Auto.cz mohutně protlačuje, není světlo, ale černo-černá tma, holt do prd.le díra.
Kdy už ten řitní alpinismus skončí?
Th0r
Ne motor, ale tyhle videa budou jednou legendou českého netu. Takovejch buranismů jsem už dlouho neslyšel >:D >:D >:D
Switch007
Pokud si přečtete doprovodný článek v SM, dozvíte se, že několikrát bylo do auta investováno mnohem víc, než byla jeho zůstatková hodnota. To znamená, že na téhle fabii není vlastně vůbec nic zvláštního a se stejným přístupem je možné dosáhnout takového dojezdu u každého auta...
Nainvestovat se do to toho auta musel majlant, to je jasné. Ale z příspěvku jeho řidiče jsem pochopil, že podstatné věci jsou původní a mezi nejnákladnější závady patřily snad výměny turba, což je docela slušné...Zůstatková hodnota je ošemetný pojem, u nestočené Fabie s milionem km bude blízká nule.