Novinky
WinDiesel
6
... až bude první v prodejích Rendlík & Syn (rozuměj Renault & Nissan) >😁 >😁 >😁
Přejít do diskuze
ak zvazime fakt ze maju pod sebou uz aj mitsubishi... a to je dalsi milion aut k dobru.... takze razom mozu byt fakticki prvi... je to tak.. kusok nenapadnym sposobom ale velmi umne sa renault-nissan derie za prvym flekom 😉 :yes:
Na pořadu dne to je. Renault-Nissan už byl jedničkou v březnu a po 4 měsících je za Toyotou na druhém místě.
Za první čtyři měsíce je pořadí trochu jiné.
1. Toyota - 3,526,343
2. Renault-Nissan - 3,471,808
3.VW - 3,336,202
1. Toyota - 3,526,343
2. Renault-Nissan - 3,471,808
3.VW - 3,336,202
ono v originálním článku je to malinko jinak, je tam napsáno, že na vw strácí asi 300k aut a na toyotu asi 260k aut (v pololetí) a že být jedničkou není na pořadu dne...
Pokud si Carlos připočte k prodejům Micinu, tak bude asi největší. Ale já teda rozhodně netleskám.
Tleskat můžu třeba Mazdě nebo Subaru, to jsou automobilky s vlastním vývojem a svébytnou technikou. Jejich koupí si člověk kupuje opravdu unikátní produkt, pod kterým je někdo podepsaný.
Tyhle megakoncerny, které sekají z jednoho těsta deset typů a liší se akorát tak znáčkem na kapotě, mi jako autofandovi žádnou radost nedělají.
Tleskat můžu třeba Mazdě nebo Subaru, to jsou automobilky s vlastním vývojem a svébytnou technikou. Jejich koupí si člověk kupuje opravdu unikátní produkt, pod kterým je někdo podepsaný.
Tyhle megakoncerny, které sekají z jednoho těsta deset typů a liší se akorát tak znáčkem na kapotě, mi jako autofandovi žádnou radost nedělají.
JJ, Volvo a Mercedes zkoupili v USA a Kanadě skoro vše.
Pod volvo patří bývalý White, GMC truck a Mack, pod Daimler Freightliner, Sterling a Western star.
Krom toho už v USA z tradičních značek zbyl jen PACCAR (Kenworth a Peterbilt) a nezávislý International (Navistar). Marmon skončil už v 90. letech a nic dalšího není.
Pod volvo patří bývalý White, GMC truck a Mack, pod Daimler Freightliner, Sterling a Western star.
Krom toho už v USA z tradičních značek zbyl jen PACCAR (Kenworth a Peterbilt) a nezávislý International (Navistar). Marmon skončil už v 90. letech a nic dalšího není.
Ovšem zapomínám na Nissan Trucks - ti jsou docela velcí (i pod značkou UD Trucks). Co je mimo Evropu na to moc nevidíme.
si si istý? Renault V.I. ktorý vyrába ťažké nákladné automobily už dosť dlho patrí Volvu. 😄
To máš sice pravdu, že Renault Trucks patří Volvu, ale Volvo patří pro změnu z 21,7% Renaultu. 😄
Nadpis tradičně mimo, Renault/Nissam/Mitsu logicky není jediný, kdo chce letos prodat nejvíc aut. 😉
V pololetí těžko když červen ještě neskončil... ale to je jedno. Mně jde spíš o tu formulaci... tipuju, že nejvíc aut chce letos prodat VW, Toyota, RN a možná klidně třebas i Honda, jen u té to teda asi neklapne.