Profi
Trochu trapas ale čo už...[odkaz]
čeští politici ,to je jedna velká skorumpovaná hromada hnoje,všechno je strašně přeceněné 😢
dinga mohl nakoupit pouze velehlupak nebo zkorumpovany statni urednik.zajimalo by me jaky motor ma ten urednik ve svem audi.takoveto vozy maji testovat vojaci,kteri s nimi budou jezdit a strilet,ale to jsou pro uredniky nuly ze kterych nic nekapne.ale za dvakrat vetsi cenu nez petkrat lepsi rg-31 nekupte to.statnim urednikum MO chci vzkazat aby si delali srandu ze sve rodiny a ne z nas,kteri ty jejich nesmysly plati.
Navíc by se místo nich mohla vyrobit zakázka za x-miliard, a bylo by zase pod co psát, jak si za to budou něčí děti kupovat hračky.
Momentalne teprve zacina vyberove rizeni na nasledujici generaci dopravnich prostredku, ktera ovsem nenahradi HMMWV v americkych ozbrojenych slozkach drive nez v polovine pristiho desetileti, do te doby bude HMMWV stale hlavnim taznym konem jakym je uz od osmdesatych let. Nase armada je ma pujcene, protoze jsou lepsi nez cokoliv co mame my, protoze Defender je sice hezke vozitko, ale ma malou hmotnost a mensi odolnost.
[odkaz]
Vozidla budou mit ruzne stupne pancerovani uz z vyroby (HMMWV je pouze up-armoured), spodek vozu ve tvaru U, vnejsi zbranove systemu dalkove ovladane, zarizeni na manipulaci s predmety bez opusteni vozidla a podobne. Rozmery narostou primarne z toho duvodu, ze je potreba odvest stejne mnozstvi nakladu a pancerovani snizuje nosnost.
Druhá věc je současný stav - bojové operace představují hlavně útoky nástražnými systémy a minami, případně příma střelba. Proti té se ještě dá něco udělat - pancéřové pláty, samozřejmě za cenu zvýšené hmotnosti a následné stráty dynamika, ale proti minám prostě musíš mít speciálně konstruovaný podvozek, deformační zóny apod. A to prostě na HMMWV nelze udělat. A taky nelze kompletně přezbrojit na minám odolná vozidla v průběhu jednoho roku. Podívej jenom, jak dlouho to trvá Amíkům, a to jim je chrlí více výrobců
jdu jíst, pak můžeme pokračovat, lepší než po 150x diskutovat o Guru...