Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSovětská legenda Volha ožívá konceptem pro rok 2020. Zatím jen díky grafikovi
17 komentářů
Skipper
6
Grafik buď předpokládá, že Volha bude kšunt, nebo by měl změnit práci. Na tohle se nedá koukat.
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
2
Je to příšerná obluda. :no:
gargamel1
0
Vygoogli si GAZ 3105. Na svoju dobu to bolo celkom pekne auto, len sa ich vyrobilo strasne malo, alr toto je ozaj hnus
Hammunasakra
Vim že sou prázdniny ale tohle? Jako fakt? ;-\
Na jaký platformě ten obrázek stojí? 😄
A co motory? A jaká převodovka? Přidávám se ke kritikum ACZ = úroveň některejch článků a redaktorů jako celýho ACZ je fakt tristní :no😒br />
Článek pro článek = hlavnim námětem jeden z tisíců renderů = doplnit pár nesmyslnejch vět a je to = mám vyděláno a úroveň novinařiny = no to vlastně už neni ani novinařina >😒]
Na jaký platformě ten obrázek stojí? 😄
A co motory? A jaká převodovka? Přidávám se ke kritikum ACZ = úroveň některejch článků a redaktorů jako celýho ACZ je fakt tristní :no😒br />
Článek pro článek = hlavnim námětem jeden z tisíců renderů = doplnit pár nesmyslnejch vět a je to = mám vyděláno a úroveň novinařiny = no to vlastně už neni ani novinařina >😒]
Nevyrábal GAZ pod značkou Volga nejaké Chryslery? Keď tak na to pozerám, tak základ by mohol byť v nejakom Stratuse resp. 300.
Já myslím, že na kritiku ACZ jsi se už přidal před dlouhou dobou, tak si můžeš ušetřit to veřejné přiznání >😁
Jinak souhlas, tohle je nuda, ale zase posledních pár dní tu bylo docela dost zajímavých článků.
Jinak souhlas, tohle je nuda, ale zase posledních pár dní tu bylo docela dost zajímavých článků.
Myslíš trochu blbě = teď sem dlouho takhle nekritizoval a Kolman je fakt ostuda mezi novináři ;-\
Futurista
A nevíte, jak se do tý Volhy budounakládat kufry? Třeba by nám to mohl pan Mička v dalším článku ukázat. By mě to strašně zajímalo.
Arese
Bože to je hnus, Velebnosti! Proti této šílené přezdobené placce je klasická M-24 krasavice, o Carevně ani nemluvě! >😁
Kolouš
více se k panu novináři nemá smysl vyjadřovat. Z jeho působení tady není třeba dodávat více.
A ta Volha... nó... myslim, že tam je málo chromu
A ta Volha... nó... myslim, že tam je málo chromu