Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Inferno One: Pekelný stroj z České republiky bude sportovní limitkou s famózní technikou

6 komentářů

AntonioKekelli
Na McLaren tomu chybí elegance, alespoň z mého pohledu, ale jinak jim držím palce, a ani to podle těch návrhů nevypadá vyloženě zle. Zejména chválím záď, ta má svůj podivný styl. Naopak na přídi bych úplně jinak řešil světla i jejich posazení- měla by více odpovídat ke stylu přídě i světlům na zádi. 😄
Jirka_26
Když tak na to koukám, souhlasím se zádí i s ostatním hodnocením, jen bych se chtěl někoho zeptat, jestli to auto vidělo aerodynamický tunel a tedy by mě zajímala výsledná hodnota Cx. To auto hezky nevypadá, sice určitou agresivitu nezapře, ale na skutečné supersportu mu do krásy dost chybí... A 2000 koní? Při 980 kg? Někdy bych tuto kombinaci chtěl vidět v reálném závodě.
kalousek
Zrovna jsem si chtěl objednat to sportovní provedení, ale nevlastním bohužel ani jednu silniční variantu. Takže nic ...
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pcwifi
to je neprodejny... projekt o mozna par kusech a vysledek zcela nesmyslna cena... kdo chce super karu staci mu pulka + - na nejake Lambo, Audi apod. a mam garanci kvality.
Moje jméno není důležité
Po motorový stránce to vypadá jako hooodne dobry auto