Ekonomika
Ronault.
0
VW Fox je, co? To jsem na silnici nikdy neviděl. Asi nějaký trhák, co? >😁
Přejít do diskuze
Mitsubishi má ve znaku 3 diamanty, Renault jeden. Ještě se máš o automobilové historii co učit
Ty takové znáš, že je zdravíš? >😁 (samozřejmě myslím ty, kteří nepřehlížejí poruchy typu: Odešel alternátor po 100 000 km? No a?)
...že já na tohle vůbec reaguju. Ado, nikdy jsi snad ani Rencka neměl a rozumuješ. Mohl bys mi konečně popsat ty negatvní zkušenosti s automobily s diamantem ve znaku?
Jednou jsi tu psal o nějaké negativní zkušenosti s devatenáctkou. Jestli své verdikty vůči Renaultu vytváříš na jedné zkušenosti se značkou, je mi tě líto...
Jednou jsi tu psal o nějaké negativní zkušenosti s devatenáctkou. Jestli své verdikty vůči Renaultu vytváříš na jedné zkušenosti se značkou, je mi tě líto...
ano Ádo, už je ani nikdo nekupuje, všude vedle cesty stojí odstavené nepojízdné vraky Renault, servisy je už ani neberou.... 😉
Jenon ten můj ne a ne se pokazit! A když už tam něco odejde, tak to má z nějakého záhadného důvodu napsáno Made in Germany....
Zdravím všechny spokojené majitele nekazících se Deutsche superautos....
Jenon ten můj ne a ne se pokazit! A když už tam něco odejde, tak to má z nějakého záhadného důvodu napsáno Made in Germany....
Zdravím všechny spokojené majitele nekazících se Deutsche superautos....