Novinky
Rozhovor Auto.cz: Škoda Auto představila značkový program prodeje ojetých aut Škoda Plus
20 komentářů
Koupis rok staré a máš stejné garance jako u noveho??? Ze-bych nekupoval nove, kdyz je zitra ojete??
Dobrý den, chci se zeptat ohledně přípravy auta k prodeji. Prodávám svého miláčka a napadlo mě že bych ho dal na přípravu k [odkaz] - měl s tím prosím někdo zkušenosti? Můžu to sice připravit i ručně ale myslím si že oni to udělají líp. Předem děkuji za odpověď.
Mě spíš baví představa majitele Octavie, když říká sousedovi s Focusem, že má Maxi Dot a to tam on nemá, zatímco se to jen jinak jmenuje >😒]
Tedy pokud to má i jiné funkce, nějaké nevídané, tak mě vyveďte z omylu 😉
Druhá věc je cenová politika, za 4500,- je to opravdu dnes dost...
Mimochodem, pokud tě popuzuje označení MAXI-DOT, jak by jsi tomu chtěl říkat? Palubní počítač s 2,5'' LCD displayem?
Palubní počítač
[odkaz]
MAXI-DOT
[odkaz]
Takže vlastně lepší palubní počítač, takový, kterým Škoda dohnala konkurenci, třeba v tom, že do té doby se neukazovala rychlost tempomatu... zastřešila to pod jeden display a nechá si to připlácet. Dobrá strategie.
Hlavně dávej ale bacha, aby ti nepraskla cévka, vykřičníky si nech třeba na chlapy v hospodě 😉
P.S. Vykřičník byl na souseda, ne na tebe!
[odkaz]