Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2017

Autosalon Frankfurt 2017

Starší ročníky

Autosalon Ženeva

Autosalon Paříž

Další autosalony

„Future now“ je heslem pro 67. ročník mezinárodní motor show ve Frankfurtu na Mohanem. Rok 2017 bude na výstavě patřit novým technologiím, digitalizaci a inteligenci automobilů. Možnost komunikace, většího komfortu a také bezpečnosti mají být zásadním a největším digitálním tématem v historii autosalonu.

Kdy: 14. – 24. 9. 2017

Kde: Frankfurt nad Mohanem, Německo, z Prahy 510 km

VSTUPENKY http://www.iaa.de/en/tickets/tickets-and-prices/

Zpět na článek

Světové auto roku 2018: Má Škoda Karoq šanci?

13 komentářů

R2-db269cz
To musí být zmíněná Škoda v každém článku?
wladyk
NEMÁ ani náhodou!!!
twistedTSD
Otázka nezní, zda má šanci Karoq. Ale zda mají vedle Karoqu šanci všichni ostatní. >😒]
rohYpnol
Já myslím že Karoq bude autem vesmíru roku 2018 >😁 >😁 >😒]
mireksgt
Prostě na to nemá. Zbytečná spekulace a zbytečný honorář novináři za tento článek
Floyd
Tak už i Tomáš Dusil je úplatný, kam ten autowebový svět spěje ;-\ ;-\ ;-\
_Karel_
Nikdo mi dosud nevyvrátil (ani sám Machala na přímý dotaz v diskuzi kde odpovídal ostatním), že nadpisy si nepíšou sami autoři článků. V samotném článku není žádná spekulace o šancích Karoqu. Podle mě napsal Tomáš úplně normální článek, který byl jen klasicky stupidně pojmenován.

Při vší úctě k Polu GTI, jeho nominace na světové "sportovní auto roku" mi přijde úsměvná a spíše ponižující. Asi jako bych se já hlásil do ankety "atlet roku".
car
V klidu..tahle otázka se dá brát snad jen jako pokus o vtip.Mohli položit třeba otázku,kam to dotáhne Evropské auto roku..třeba
white label
Polo GTI zřejmě nevyhraje, ale v nominaci být klidně může, stejně jako spousta hh před ním, za všechny třeba Clio RS (2007), nebo GGTI (2014).
Ronault.
Jeden z bývalých redaktorů to i potvrdil, že titulky mu editoři měnili permanentně
wakantanka
A nie sú titulky výsadou šéfredaktora?
Joky
tedy pokud se taky uděluje cena útěchy......
holden2
leda tak kulovy hov*no nebo smradlavou *. jdete s tim boleslavskym hnojem uz do pr*dele bando prodejnyho xindlu