Ekonomika
Dělají skvělou reklamu zdarma pro ÜBER, terý je teď zřejmě vyslovován všude, rádio, noviny, TV, zprávy, hospody... a to vše zdarma 😄
Taxikáři dělají vše proto, aby se proti nim obrátily poslední zbytky veřejného mínění a aby i ti, kdo dosud váhají, konečně nainstalovali Uber. A dobře jim tak. :yes: [odkaz]
presne tak, uz len z principu si ziadny taxik neobjednam pokial to nebude zivotne dolezite...radsej sa budem potit v mhd alebo spominany uber
toto sa deje aj v BA, ale v mensom
toto sa deje aj v BA, ale v mensom
Souhlas, ja to treba neznal, ale kdyz jsem diky tomu humbuku kolem zjistil, ze existuje i neco jinyho nez taxikarsky zlodeji, hned jsem si aplikaci stahnul. Zatim nevyuzil, ale pripravenej jsem 😉
..... a prajeme Vám príjemný let!
( nechceli by začať aj strielať nevinných cestujúcich?!)
( nechceli by začať aj strielať nevinných cestujúcich?!)
Jo tak oni budou jezdit pomalu.
Tak to je vlastne stejne jako boj ceske posty proti emailu, zejo? 😄
Tak to je vlastne stejne jako boj ceske posty proti emailu, zejo? 😄
Redaktoři Auto.cz opět nezklamali a stylem Ctrl+C, Ctrl+V předvedli, jaký mají o svoji práci a nás čtenáře zájem. Aneb co sem hodit mapičku, kudy ta trasa povede? Ne každý je totiž z Prahy a spoustě lidí by to osvětlilo, kudy v pondělí ne. Ale to by bylo moc práce, že?
Co na to Machala, je s touto polovičatostí, lemplovstvím a lajdáckým přístupem redaktorů spokojený? Ryba smrdí vždycky od hlavy, víme?
Co na to Machala, je s touto polovičatostí, lemplovstvím a lajdáckým přístupem redaktorů spokojený? Ryba smrdí vždycky od hlavy, víme?
Moc jim nefandim, tem taxikarum, ac jsem sam kdysi taxikaril.
Ta banda hovadskych okradacskych ignorantu, ktera si z vyhlasek magistratu dela odjakziva hajzlpapir, se ted dovolava "reseni" prave u magistratu. Nechapu, co si od toho slibuji.
Chteji si brat za rukojmi nas vsechny, co potrebujem jet na letiste, nebo nekam tam, aniz by se nas zeptali, jestli jim my chceme pomoct. Ja nechci. Kdo chce? Patrne si vzali priklad z ridicu MHD, nebo zemedelcu. No zatimco ridici MHD, nebo zemedelci urcite maji v radach obcanu klackova hromadu sympatizantu, tak vyzrana, od cigaret zasmradena hovada ve svem boji za petiko za kilometr asi moc sympatizantu nenajdou.
Doufam, ze jak udelaji prekerku nekomu, kdo dal za letenku za obchodnim partnerem desitky tisic korun, ze mu ty penize, vcetne usleho zisku proplati, nebo zhebnou s kulkou v uz tak derave hlave.
Ja osobne budu jedine rad, kdyz ta sebranka, diky ktere nas v cizine casto nazyvaji zlodejskym statem, pojde hlady.
Ta banda hovadskych okradacskych ignorantu, ktera si z vyhlasek magistratu dela odjakziva hajzlpapir, se ted dovolava "reseni" prave u magistratu. Nechapu, co si od toho slibuji.
Chteji si brat za rukojmi nas vsechny, co potrebujem jet na letiste, nebo nekam tam, aniz by se nas zeptali, jestli jim my chceme pomoct. Ja nechci. Kdo chce? Patrne si vzali priklad z ridicu MHD, nebo zemedelcu. No zatimco ridici MHD, nebo zemedelci urcite maji v radach obcanu klackova hromadu sympatizantu, tak vyzrana, od cigaret zasmradena hovada ve svem boji za petiko za kilometr asi moc sympatizantu nenajdou.
Doufam, ze jak udelaji prekerku nekomu, kdo dal za letenku za obchodnim partnerem desitky tisic korun, ze mu ty penize, vcetne usleho zisku proplati, nebo zhebnou s kulkou v uz tak derave hlave.
Ja osobne budu jedine rad, kdyz ta sebranka, diky ktere nas v cizine casto nazyvaji zlodejskym statem, pojde hlady.
vemte si motorku >😁
Ja bych byl nejradeji kdyby je obelstil magistrat a konecne dotahnul na letiste vlak nebo metro, jak to funguje ve vetsine vyspelych zapadoevropskych mest - nikdo by pak nepotreboval ani taxiky, ani Uber.
Kdyz z Londyna muze jezdit e😜res na Stansted co je 50 km od centra, nechapu proc je takovy problem postavit 8 km koleji na Veleslavin (a tim myslim postavit, ne nakreslit nejakou sci-fi vizi na rok 2350.)
Kdyz z Londyna muze jezdit e😜res na Stansted co je 50 km od centra, nechapu proc je takovy problem postavit 8 km koleji na Veleslavin (a tim myslim postavit, ne nakreslit nejakou sci-fi vizi na rok 2350.)
ano to je dlohodobý plán, můj plán je na tuto akci plně dostačující, skůtry a motorky a akce taxikářů výjde v niveč
Da se i motorka "Uberovat = sdilet"? >😁
Da; jmenuje se to UberMOTO a poprve to spustili loni v Thajsku.
Jestli te neco skutecne zajima, je vazne takovy problem si to sam najit? Napisu do Google "uber motorcycle" a prvni, co uvidim, je clanek z 24. 2. 2016: "Uber launches its first motorcycle service".
Jestli te neco skutecne zajima, je vazne takovy problem si to sam najit? Napisu do Google "uber motorcycle" a prvni, co uvidim, je clanek z 24. 2. 2016: "Uber launches its first motorcycle service".
Řekl bych, že na tu jejich pomalou jízdu existuje řešení.
Zákon 361/2000, § 18 (2) b říká: "Řidič nesmí omezovat plynulost provozu na pozemních komunikacích, zejména bezdůvodně pomalou jízdou a pomalým předjížděním."
Pamatuju, že v dobách kdy jsem dělal autoškolu, za to u nás policajti vyhazovali od zkoušek.
Takže stačí tam nahnat větší množství uniformovaných a pěkně je všechny zkásnout.
Zákon 361/2000, § 18 (2) b říká: "Řidič nesmí omezovat plynulost provozu na pozemních komunikacích, zejména bezdůvodně pomalou jízdou a pomalým předjížděním."
Pamatuju, že v dobách kdy jsem dělal autoškolu, za to u nás policajti vyhazovali od zkoušek.
Takže stačí tam nahnat větší množství uniformovaných a pěkně je všechny zkásnout.
Kam to tento havlistán dopracoval. Zloději vydírají občany tohoto státu. No jak jinak když dosavadní vlády byli složeny ze zlodějů.
sáhnout po tomto řešení, neboť nás všechny v Praze neustále okrádají o zákazníky které si chceme dál okrádat my sami... >😁
Nechci se zastávat taxíkářů, ale ono se zapomíná, že ten hlavní zloděj je letiště Václava Havla, příznačně pojmenované po významném vyžírkovi co tak dlouho nestál o Lucernu až se o ní pak s bráchou asi 10 let soudil.
Letiště nutí taxíkáře, aby mu platili docela dost peněz za výsadu, že mohou okrádat cizince a skoro neochotně vozit Čechy z letiště. Taxíkáři co si zaplatili jsou pochopitelně naštvaní na ty, co to obcházejí a jezdí na letiště bez zaplaceného výpalného.
S tím souvisí i parkovné. V okolí letiště se skoro nikde nesmí zadarmo parkovat. Když jsem tam jel do UPS a zastavil abych se podíval do mapy, byl u měl policajt zhruba do 1 minuty. Měl strach, že bych mohl zadarmo čekat na někoho, kdo má přiletět. Když jsem mu řekl, že jedu do UPS, strach mít přestal a dobře mi poradil.
Letiště nutí taxíkáře, aby mu platili docela dost peněz za výsadu, že mohou okrádat cizince a skoro neochotně vozit Čechy z letiště. Taxíkáři co si zaplatili jsou pochopitelně naštvaní na ty, co to obcházejí a jezdí na letiště bez zaplaceného výpalného.
S tím souvisí i parkovné. V okolí letiště se skoro nikde nesmí zadarmo parkovat. Když jsem tam jel do UPS a zastavil abych se podíval do mapy, byl u měl policajt zhruba do 1 minuty. Měl strach, že bych mohl zadarmo čekat na někoho, kdo má přiletět. Když jsem mu řekl, že jedu do UPS, strach mít přestal a dobře mi poradil.
Naprosto souhlasím, že zlodějské ceny letištních taxíků jdou zcela k tíži nenažraným majitelům letiště.
Ale motat do toho Havla je tak trochu idiocie.
Ale motat do toho Havla je tak trochu idiocie.
Kdyby to bylo letiště Andreje Babiše, tahal bych do toho Babiše 😉
Tak za vsechno muze Havel prece. Sice celou dobu jeho uradovani byla moc v rukach premieru, ale proste Venca je zdroj vseho negativniho, predevsim toho, ze peceni holubi nepadaj do huby a nemame vsecko zadarmo >😁 a musime se postarat sami, kdyz se chceme mit dobre... ach jo. Lepsi svuj neuspech svadet na kohokoliv jineho, nez prijmout byt sebemensi sebereflexi.
Budte radi, ze tady nejakej Havel byl.
Budte radi, ze tady nejakej Havel byl.
Chlapci, kamene a do nich! Kto pôjde pomaly, skoro na 100% dostane šuter do okna alebo na kapotu! Obdobný prípad z jednej nemenovanej cigánskej osady na Slovensku. Akurát tam si tí zafúľaní sopliaci nevyberali len taxikárov.... 😁. Paradox, kto tade preletel 120, toho netrafili...
Doufam ze to tam policie vymlati obuskama a kazdy kdo se tohohle zucastni prijde o taxikarskou licenci (a idealne rovnou i ridicak).