Novinky
FRANIK
6
nebo zas byl požadavek na reklamu na ježka na skejtu? Tohle je už milion let staré a dokonce plně homologovatelné na jakýkoliv vůz. Koukněte se na výrobce věcí a pomůcek pro řidiče s postižením. Za mě třeba pana Hurta: [odkaz]
Přejít do diskuze
Z autorova líčení to skoro vypadá, že novinkou je snad i to šoupací otevírání zadních dveří. Což je fakt tragédie, když motoristický novinář neví, že taková úprava se dělá prakticky na jakémkoli autě nejpozději od 90. let...
a hele následující video na YT [odkaz]
Prostě ACZ nemá o čem psát..embéčko nemá nějaký zásadní novinky...tak tohle 😄
Prostě ACZ nemá o čem psát..embéčko nemá nějaký zásadní novinky...tak tohle 😄
Firma hurt mi aktuálně dělá cenovou nabídku na výsuvné sedadlo. 😄 Troufám si tvrdit, že jako vozíčkář toho vím docela dost. Například to že většina lidí podobné systémy vůbec nezná a tak to pro ně může být celkem zajimavý článek.
Jste tu zbytečně negativní 😄 Moc článků o Škodovce = špatně, málo článků o Škodovce zase špatně >😁 A přitom i tady si člověk najde opravdu zajimavý články. Chce to víc času trávit čtěním co mě zajimá než psát komentáře pod články který mě neoslovily. 😄
Jste tu zbytečně negativní 😄 Moc článků o Škodovce = špatně, málo článků o Škodovce zase špatně >😁 A přitom i tady si člověk najde opravdu zajimavý články. Chce to víc času trávit čtěním co mě zajimá než psát komentáře pod články který mě neoslovily. 😄
zase je fakt,že u některejch vyjde výhodnějš auto s automatem. Ta sleva to je mazec >😁 Kamarád kdysi jako zajímavost koupil po jedný invalidní paní Trabanta s ručním ovládáním a hycomatem...říká mu chobotnička...docela fuška se s tím naučit jezdit.
Dacie je pro hodně nenáročné a osobně bych Dokker nechtěl ani za polovic ceny. Jinak máš pravdu tyhle MPV jsou praktičtější, ale po pěti letech se Scénicem už bych MPV nechtěl. U nás invalidé berou škodovky havně kvůli velké slevě, která v mém případě byla 16% 😄 u Renaultu mi nabídli 2% a koberečky. >😁
Docela by mě zajímalo,jestli se v některejch případech nevyplatí víc auta,který jsou pro vozíčkáře už v základu přívětivější...u nás potkávám jednoho vozíčkáře s bezsloupkovým B maxem a zadníma šoupačkama ve standartu. A nedávno jsem viděl s Merivou a protisměrnýma dveřma vzadu.
Nebo nejlevnější se šoupačkama Dokker
Koukal jsem na videa od firmy Hurt a soukat se třeba do Kodiaku musí bejt slušná fuška
Nebo nejlevnější se šoupačkama Dokker
Koukal jsem na videa od firmy Hurt a soukat se třeba do Kodiaku musí bejt slušná fuška
Je v pořádku, stačí se podívat, co a jak píše. S tebou a tím mentálním potratem s mouchou na hlavě a v hlavě je to horší. :-!