Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Němci našli způsob, jak usnadnit vozíčkářům život. Systém je dostupný i pro Škodovky

19 komentářů

Anonym
opět mnoho let za světem a 5let za Fostekem😒br /> [odkaz]
vrkuboy
Německý systém ale nezasahuje do kufru.
KubikCv
a hele následující video na YT [odkaz]

Prostě ACZ nemá o čem psát..embéčko nemá nějaký zásadní novinky...tak tohle 😄
vrkuboy
Firma hurt mi aktuálně dělá cenovou nabídku na výsuvné sedadlo. 😄 Troufám si tvrdit, že jako vozíčkář toho vím docela dost. Například to že většina lidí podobné systémy vůbec nezná a tak to pro ně může být celkem zajimavý článek.
Jste tu zbytečně negativní 😄 Moc článků o Škodovce = špatně, málo článků o Škodovce zase špatně >😁 A přitom i tady si člověk najde opravdu zajimavý články. Chce to víc času trávit čtěním co mě zajimá než psát komentáře pod články který mě neoslovily. 😄
KubikCv
Docela by mě zajímalo,jestli se v některejch případech nevyplatí víc auta,který jsou pro vozíčkáře už v základu přívětivější...u nás potkávám jednoho vozíčkáře s bezsloupkovým B maxem a zadníma šoupačkama ve standartu. A nedávno jsem viděl s Merivou a protisměrnýma dveřma vzadu.
Nebo nejlevnější se šoupačkama Dokker
Koukal jsem na videa od firmy Hurt a soukat se třeba do Kodiaku musí bejt slušná fuška
vrkuboy
Dacie je pro hodně nenáročné a osobně bych Dokker nechtěl ani za polovic ceny. Jinak máš pravdu tyhle MPV jsou praktičtější, ale po pěti letech se Scénicem už bych MPV nechtěl. U nás invalidé berou škodovky havně kvůli velké slevě, která v mém případě byla 16% 😄 u Renaultu mi nabídli 2% a koberečky. >😁
KubikCv
zase je fakt,že u některejch vyjde výhodnějš auto s automatem. Ta sleva to je mazec >😁 Kamarád kdysi jako zajímavost koupil po jedný invalidní paní Trabanta s ručním ovládáním a hycomatem...říká mu chobotnička...docela fuška se s tím naučit jezdit.
JDM
Přesně tenhle systém má kluk na O3RS... Před dvěma lety jsem ho potkal...
FRANIK
nebo zas byl požadavek na reklamu na ježka na skejtu? Tohle je už milion let staré a dokonce plně homologovatelné na jakýkoliv vůz. Koukněte se na výrobce věcí a pomůcek pro řidiče s postižením. Za mě třeba pana Hurta: [odkaz]
stejskli
Z autorova líčení to skoro vypadá, že novinkou je snad i to šoupací otevírání zadních dveří. Což je fakt tragédie, když motoristický novinář neví, že taková úprava se dělá prakticky na jakémkoli autě nejpozději od 90. let...
KubikCv
důležitá je zmínka o tom,že je to i pro Škodofky >😁 >😁 >😁
holden2
si nekdo koupil skodovku musi bejt mrzak ale dusevni a na to mu fakt soupacky nepomuzou
vrkuboy
Minulý měsíc jsem koupil Škodovku a duševně jsem naprosto vpořádku. >😁
Hammunasakra
Jak to víš? >😒]
Dinar
Je v pořádku, stačí se podívat, co a jak píše. S tebou a tím mentálním potratem s mouchou na hlavě a v hlavě je to horší. :-!
Hammunasakra
Jak to víš ty? >😒]
Dinar
Stačí číst. :-!
kyklop
Hlavne že ty nám svoje duševné zdravie predvádzaš skoro každým príspevkom
execom99
.... a niekto by si kupil napr berlingo 😉