Novinky
Strašit, buzerovat a pokutovat, to je ten moderní přístup k udržení pořádku.
Místo toho aby panstvo hodilo * s opravou dálnice tak se soustřeďují na opatření, které danou situaci ani nezlepší ani nevyřeší.
Místo toho aby panstvo hodilo * s opravou dálnice tak se soustřeďují na opatření, které danou situaci ani nezlepší ani nevyřeší.
No a z toho panstva je Daň Tok (ANO) opravdu králem...za něj se práce dopravky smrskla na měření. Nakoupil se rekorní počet ryze preventivních maskovaných buzerkár a podobných radarů. Platí úměra...čím méně plynulý provoz (množství oprav), tím více radarů.
co mě dal v 18:18 palec dolů? Měl by se jít oběsit, ubožák... >😒] Co tu vůbec dělá takový kre-tén... >😒] Teď mě opravdu nas-ral... >😒]
Mimochodem, až se někdo bude zase snažit tvrdit, že to dělají kvůli bezpečnosti, tak ať si přečte tohle: [odkaz]
Nejde o nic jiného než vybrat další peníze do obecní pokladny. Hnus.
Nejde o nic jiného než vybrat další peníze do obecní pokladny. Hnus.
Dle ŘSD došlo ke snížení počtu nehod. Pro všeználky co tvrdí opak a co tu budou pranýřovat ŘSD rovnou napíšu - vy skutečně víte, že žádná čísla NEjsou??? Ok, tak jestli chcete takto pranýřovat ŘSD, že nemá čísla, tak sami doložte své tvrzení, že ŘSD čísla nemá :-! :-!
Mimochodem, úsekové je vcelku nanic, dobytci jezdí ve zúženích často 100+ (a jak jinak, než obvykle dodávkáři, a majitelé velkých SUV či prémiovek...prostě čím větší kráva, tím víc to musí rvát úzkým pruhem, že). Jenže jde o PRŮMĚR, takže pak je stejně někdo zbrzdí na 60 a ono to v průměru nějak vyjde i když jezdí těch 100+.
Ano, jsem jednoznačně pro měření ve zúženích, ale mnohem raději bych viděl >😁 neoznačené policejní vozy v těchto úsecích běžně v provozu. Ale i tak lepší aspoň úsekové měření než nic.
Český řidič bohužel je bezohledný a neschopný. Proč ve zúženích v Rakousku je plynulý provoz? Proč u nás v ČR stačí byť i zúžení do 2+2 a vznikají kolony?? Protože řidiči nejezdí plynule, nedodržují snížení rychlosti před zúžením. Pak první brzdí na poslední chvíli, za ním brzdí dřív, atd. až třeba 50. auto je nuceno zastavit. Lavinový efekt. Vznik kolon je dávno popsán. A je to především o plynulosti.
Stejně tak provoz ve zúženích. Stačilo by jet střídavým řazením povolených 80 kmh a je klid, nejsou uražená zrcátka a další nehody, nevzniknou kolony...
[odkaz]
[odkaz]
Mimochodem, úsekové je vcelku nanic, dobytci jezdí ve zúženích často 100+ (a jak jinak, než obvykle dodávkáři, a majitelé velkých SUV či prémiovek...prostě čím větší kráva, tím víc to musí rvát úzkým pruhem, že). Jenže jde o PRŮMĚR, takže pak je stejně někdo zbrzdí na 60 a ono to v průměru nějak vyjde i když jezdí těch 100+.
Ano, jsem jednoznačně pro měření ve zúženích, ale mnohem raději bych viděl >😁 neoznačené policejní vozy v těchto úsecích běžně v provozu. Ale i tak lepší aspoň úsekové měření než nic.
Český řidič bohužel je bezohledný a neschopný. Proč ve zúženích v Rakousku je plynulý provoz? Proč u nás v ČR stačí byť i zúžení do 2+2 a vznikají kolony?? Protože řidiči nejezdí plynule, nedodržují snížení rychlosti před zúžením. Pak první brzdí na poslední chvíli, za ním brzdí dřív, atd. až třeba 50. auto je nuceno zastavit. Lavinový efekt. Vznik kolon je dávno popsán. A je to především o plynulosti.
Stejně tak provoz ve zúženích. Stačilo by jet střídavým řazením povolených 80 kmh a je klid, nejsou uražená zrcátka a další nehody, nevzniknou kolony...
[odkaz]
[odkaz]
Řekni to těm naloženejm kamionům simtě, ať koukaj jezdit v těch dálničních kopcích na D1 plynulejch 80. Že až to udělaj, přestanu je předjíždět.
co se kamionů týká, nechal bych tě sednout a řídit. udržet kamion v úzkém jízdním pruhu rozhodně není sranda. A když nebudeš mít zboží, budeš první kdo bude kafrat.
Eh? Já reaguju na tvoje😒br />
"Stačilo by jet střídavým řazením povolených 80 kmh a je jklid".
Jo, akorát to jaksi kvůli naloženejm kamionům neni možný. Nemám proti nim nic, ale tvoje představa střídavý jízdy bez předjíždění, když ten kamion jede max pade, je prostě naivní.
Jo, akorát to jaksi kvůli naloženejm kamionům neni možný. Nemám proti nim nic, ale tvoje představa střídavý jízdy bez předjíždění, když ten kamion jede max pade, je prostě naivní.
Další buzerace řidičů..
Už jsem to loni taky schytal , na 80 Km/h D1 zůžení jsem zpomalil na 91 Km/h..
Pokuta za vysokou rychlost 1000 kč došla za 3 mesíce.. :-!
Jeli tak všichni v koloně...to se to vydělává !
Už jsem to loni taky schytal , na 80 Km/h D1 zůžení jsem zpomalil na 91 Km/h..
Pokuta za vysokou rychlost 1000 kč došla za 3 mesíce.. :-!
Jeli tak všichni v koloně...to se to vydělává !
.........by nebyla? Asi nebyla, protože ministerstvo i ČTK vaří z vody... :-!
Nicmene na opravovanych usecich s rychlostnim omezenim souhlasim. To mereni je takova tresnicka na dortu. Staci si na 5min nastavit tempomat na 85kmh a to je cele. Je opravdu hloupe tam pelasit kilo.
Taky za minimálního provozu v noci bys mohl chtít legálně jezdit po dálnici 170 a v obci 90. Ale takhle to nefunguje.
Od 1:00 do 4:00? To je marginální a nikomu to za to nestojí. Dostat pokutu v čase 3:00, byl bych nas.ranej, ale co se dá dělat.
Ale nečekám, že by se někdo obtěžoval vypínat radary nebo rozlišovat čas přestupku, to ne. U hlídek ale očekávám, že budou hlídat na nebezpečných místech a v době, kdy to má smysl.
To znamená počet úředníků které přijme a posléze vyhodí obec která to bude mít na svědomí.
Ano, tak obrovské zisky jsou očekávány, že si obec připravila cca 700 000 Kč na mzdy (možná víc) měsíčně.
Stačí Ti tato 3 čísla?
Za vším hledej prachy. Zisky jsou jasné, přehledné, obrovské, dopad na bezpečnost velice těžce prokazatelný.
A protože to zařídilo ANO a Ťuk, bude Babiš v této lokalitě populární minimálně u úředníků.
Naopak obce sice příjemcem jsou, ale nesou i náklady na přenesenou působnost výkonu státní správy. Klidně se může stát, že obec bude na vyřizování agendy tratit.
Takže tady rozhodně není účelem výběr peněz. Mimochodem, klidně se můžeš podívat, jak jsou složena zastupitelstva dotčených obcí a jestli najdeš souvislost mezi podílem ANO v obcích a v MDČR... Pokud souvislost najdeš, máš základ pro spikleneckou teorii. Jinak nemáš vůbec nic.