Ekonomika
Čekal bych že s zvedne i výroba aut když stoupá zisk ale zatím to vypadá že aut vyrábí pořád stejně jen se někde asi šetří a spousta zákazníků jen přeskočila z oktavek na kodiaqa..
No, stačí se zeptat technika, jak hodnotí první, druhou a třetí generaci Superbu a nebo jaký je rozdíl mezi O2 a O3 a pak ti to bude jasný, proč stoupají tržby téměř 10x více než prodej vozidel 😄
To si pleteš pojmy. Tržby vůbec nesouvisí s náklady na auto nebo jakýmkoli šetřením, jak asi naznačuješ. Tržby jsou zjednodušeně součet hodnoty všech prodaných aut (dílů a služeb).
Naopak, souvisí. Menší náklady na výrobu (ať už práce či materiál) = jedna z položek zvyšující tržby.
Je mi líto, ale nesouvisí.
Modelový aktuální přípa😜 kupuju mléko, prodávám máslo. V říjnu prodám 100 kostek másla po 50Kč, kolik mám tržby? 50x100=5000Kč. V listopadu prodám 110 kostek po 60Kč, mám tržby 6600. Jakou v tom hraje roli cena mléka? Žádnou, ta ovlivní až zisk.
PS: tržby je zvykem udávat bez DPH... takže ty ceny za máslo ber jako bez daně 😄
Modelový aktuální přípa😜 kupuju mléko, prodávám máslo. V říjnu prodám 100 kostek másla po 50Kč, kolik mám tržby? 50x100=5000Kč. V listopadu prodám 110 kostek po 60Kč, mám tržby 6600. Jakou v tom hraje roli cena mléka? Žádnou, ta ovlivní až zisk.
PS: tržby je zvykem udávat bez DPH... takže ty ceny za máslo ber jako bez daně 😄
Když máš stejné prodeje a vyšší tržby, tak to v principu znamená, že prodáváš dráž (v průměru na jedno auto, tj. buď dražší modely, nebo stejné modely za víc peněz).
Mezi růstem tržeb a růstem zisku už tak velký rozdíl není, tj. marže roste jen relativně málo, na nějaké velké šetření to nevypadá... už samotný přesun k dražším autům by měl typicky marži vylepšit.
PS: tohle by platilo ve zjednodušeném modelu, kdyby tržby byly jen z prodeje aut, Škodovka vyráběla jen svá auta atd. Pro zajímavost, tržby / počet aut dávají průměrnou cenu (velkoobchodní, bez marže salonu, zřejmě bez DPH) 362tKč... ale protože automobilka má tržby i z dílů a služeb, tak ten reálný průměr musí být nižší.
Mezi růstem tržeb a růstem zisku už tak velký rozdíl není, tj. marže roste jen relativně málo, na nějaké velké šetření to nevypadá... už samotný přesun k dražším autům by měl typicky marži vylepšit.
PS: tohle by platilo ve zjednodušeném modelu, kdyby tržby byly jen z prodeje aut, Škodovka vyráběla jen svá auta atd. Pro zajímavost, tržby / počet aut dávají průměrnou cenu (velkoobchodní, bez marže salonu, zřejmě bez DPH) 362tKč... ale protože automobilka má tržby i z dílů a služeb, tak ten reálný průměr musí být nižší.
Vyhrává Octavia, je větší.
Kdyby byly Octavia stejně velká jako Golf, Leon, tak má problémy.
Kdyby byly Octavia stejně velká jako Golf, Leon, tak má problémy.
Kdyby byla Octavia velká jako Golf, tak už by to nebyla Octavia, ale nějaké úplně jiné auto. Ale Octavia I a II byla dejme tomu srovnatelná s Golfem Variant a žádné extra problémy to nepřineslo.
Když se zaměříme na sílu značky jako takové, tak je Škoda obecně u srovnatelných modelů vždy výrazně za VW a stejně výrazně před Seatem (viz Citigo, Fabia, Rapid, Superb), což nakonec platí i u té Octavie.
Když se zaměříme na sílu značky jako takové, tak je Škoda obecně u srovnatelných modelů vždy výrazně za VW a stejně výrazně před Seatem (viz Citigo, Fabia, Rapid, Superb), což nakonec platí i u té Octavie.
jsem zdemoloval své A6 (na křižovatce jsem nedal přednost vozidlo, které sice odbočovalo na mou vedlejší, ale na poslední chvíli si to rozmyslel a jel rovně..), myslel jsem, že si koupím nové auto a bude to výhra. Koupil jsem rok starého superba a výhra to tedy není, jde vidět, že takové to srovnávání Superba s E, 5 a A6 je docela plané tlachání, ale to člověk pochopí po pár tisíc odjetých km...
Nonaspoň to vidíš,podľa miestnych testov je Sup lepší ako Jag >😁
Disponent a Andy ti to vysvetlia v čom je Sup najlepsi
Disponent a Andy ti to vysvetlia v čom je Sup najlepsi
Hlavně dvojkový Holden z toho zase bude úplně v pr..., zjevně jeho primitivně monotónní antiagitka nefunguje, ba právě naopak! 😉
Však naopak, tohle ji přeci potvrzuje... Hittman jezdí Škodou, protože musel... >😁
A na druhou stranu, nikdy netušíme, kolik lidí si ji koupilo, a kolik nafasovalo. Tohle mu spíš bude jen nahrávat.
A na druhou stranu, nikdy netušíme, kolik lidí si ji koupilo, a kolik nafasovalo. Tohle mu spíš bude jen nahrávat.
Koupil. Jinak mám ještě A6 3.0 TDI r.v. 2009. S A6 2,7 TDI Quattro jsem odjel 105 tis. km, než jsem ji zrušil. Na Superbu mám odjeto přes 2 tis. km. To už se dá porovnávat... (Audi je tedy v nevýhodě, že jde o již neaktuální model).
Netvrdím, že Sup je špatné auto, ale prostě bych ho známkoval tři mínus. A nemohu porovnat s přímou konkurencí (Mondeo, Insignia, 508, atd). Někdo, kdo do něho přesedlá z Fábie, bude určitě nadšenější než já.. 😉
Netvrdím, že Sup je špatné auto, ale prostě bych ho známkoval tři mínus. A nemohu porovnat s přímou konkurencí (Mondeo, Insignia, 508, atd). Někdo, kdo do něho přesedlá z Fábie, bude určitě nadšenější než já.. 😉
Všichni kňourali, že na nic nejsou peníze, že vše co se vydělá , jde na pokuty VW....
Nikdy jsem před tím nezažil tak hřejivý pocit .. .
Jen mám spálené dlaně na rukou .. nesmím si příště tolik mnout ruce a nebo mi poraďte nějaký krém na ruce ..