Novinky
JFK
0
Luboši Krejčíku, především jste o víkendu udělali v Pardubicích skvělý promo Mogulu na letošní party Summer of Love.. V okolí rafinerie byl takovej šílenej smrad z Parama, že ty smažky naproti přes silnici na Pardubickym závodišti vůbec nepotřebovali jointy, stačil jim ten odér a věčná záře z hořící olympijské pochodně v rafinerii. Dokonce Vám tam i v houfech chrápali na trávníku u plotu rafinerie... Bravo :yes:
skejpa
0
no, paramo klasicky smrdi 😄 ale pochybuju ze ty polehavaci spali kvuli oderu z parama. spis byly tak sjety ze uz dal nemohli. bydlim asi 5 km od zavodiste a o pul treti rano, kdyz sem sel spat, tam byl takovej rachot, ze sem nechapal jak tam muze nekdo vydrzet... ale proti gustu...
JFK
0
jjo, ja tam jezdim za freundin na Visnovku a i tam byl bordel celou noc, asi jako kdyz pod oknama nejakej magor zapne subwoofer.. ale DJ Rush mne svym setem pri svitani probral, otevrel jsem okna dokoran, toxickej smrad z parama mne dodal silu a hned mi bylo lip :yes: :yes:
skejpa
0
ja sem si nechal vecer odevreny dvere na balkon a do pardubicek taky v pohode bylo slyset >😁 kamoska rikala ze prej i v hostovicich za pardubicema bylo slyset >😁 silenost...