Ekonomika
kesumb
3
Tohle neni uplne fer, Touareg je porad k mani s plnohodnotnou uzaverkou mezinapravoveho a zadniho diferencialu. Nerikam, ze projede totez co RRS, ale na pomery SUV je hodne nad prumerem.
Přejít do diskuze
Aoyagi
Tak tu máme dvě tři opravdová SUV a spoustu crossoverů... ano, je mezi tím rozdíl. Proto je ten Range Rover neporovnatelně působivější, než kterýkoli z těch vytuněných Touaregů na tomhle seznamu.
JDM
Čekal jsem že tam bude Kodiaq, četl jsem to 3x a fakt tam není. Asi chyba tisku nebo co.
stegi
Prosím o predajnosť v ČR (SR) za rok 2016 pre jednotlivé spomínané vozy a motorové varianty.
(najlepšie v tisícoch kusov) 😄 >😁 ;-\
(najlepšie v tisícoch kusov) 😄 >😁 ;-\
Hammunasakra
707 koňovej Jeep Grand Cherokee Hellcat tu fakt chybí = na stovku zrychluje líp než Alfa Giulia QV [odkaz] :yes: :yes:
Nonsens
nekupujú sa kvôli rýchlosti, ale kajenov tu jazdí jak dreva. Tak ako funguje športový imidž por še aj pri suv, tak funguje aj povesť rýchleho stroja. Môže nám to byť protivné, ale fakt to funguje. Len si počkaj, o chvíľu nájdeš urus v každom cz/sk meste.
.
.
Nonsens
ale hedlajn je fakt napísaný nešťastne, ide z toho dojem, že levante nemá na 250 a degraduje ho to trochu. Niežeby bolo pre suv podstatné, či dá 300, ale marketingovo to účinkuje.
Hammunasakra
Jede jen 264 km/h a zrychluje za 5 = na SUV slušný ale na 10ku to nestačí
Jirik_H
takový článek. SUV nekupuji kvůli rychlosti a vůbec mě nezajímají rychlá SUV. Opravdu ne.
flyboyeda
ne-boli levnější ale stejně kvalitní verze Bentaygy, která navíc vypadá líp 😉