Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Alpine A110 na okruhu: Podívejte se, jak zábavná zadokolka řádí s vypnutou stabilizací

13 komentářů

BRoy
za off topic komentář, ale.... Auto.cz je bezkonkurenčně nejotravnější web co znám. Vlezlé reklamy, všude kam se podíváš. Zatížení procesoru vždy vyletí o 10-15%, jen sem vlezu. A opravdu si někdo v redakci myslí, že chlap, který klikne na avizované video s novým sporťákem je zvědavý na reklamu na hydratační krém?!? Řeknete si VAG o víc peněz za objektivní recenze, ať můžete snížit objem reklam. Raději skousnu občasnou tendenčnost článků, než neustálé obtěžovaní vyskakujícími reklamami. Děkuji.
iudex
Tiež ma tá nepreskočiteľná reklama pred videom aj štve, o to viac, keď je na produkt nijako nesúvisiaci s autami (a nie, nezapamätal som si, na akú značku to bola reklama, takže milý výrobca kozmetiky,na ACZ sú to vyhodené peniaze >:-[]
Štve ma aj reklama za videom, ale to som sa už naučil riešiť tak, že video v posledných sekundách zastavím a zostanem ušetrený od dvojnásobnej dávky.
samael
lepší než dýdžejbobovské tétéčko , to člověk pozná i když v tom ještě neseděl, parádní auto. :yes:
webpaja
Každé auto má svou cílovku, TT je pro mnohem širší skupinu lidí ;-)

Alpinka bude výborná specialitka pro ty co umí a ocení.
Anonym
akorát to druhý videjko....prostě tohle je lehkej, hbitej, puristickej sporťáček do zatáček a tak. Zrychlení na 200 není jeho parketa. Čím blíž ku 200, tím je to utrápenější. Ale má jiné přednosti :yes: :yes: :yes:
Emel
Tétéčko je střižené trošku jinak, taky mi tolik nesedí... možná na tu 2.5 bych se nechal ukecat. Ale koncern má vedle toho i Caymana nebo jak se to teď jmenuje, to je přímý konkurent...
AutoKaCer
Otázka je, jak to bude s dostupností. Třeba u nás se myslím nebude hned tak prodávat. Mě se třeba docela líbí, jen škoda, že to má automat. Do zadokolkového angličáku by spíš slušel manuál. Každopádně těžko soudit, když v tom člověk nejel a asi jen tak nepojede :-) .
speedfred
na inej auto stránke to vyriešili platením,keď nexceš vôbec žiadnu reklamu.Možno do budúcna ti bude bežné.
_MT_
Jo, reklama na konci je ještě milejší. Hlavně, když na to člověk není zvyklý a koncovka videa je kraťoučká.
718
good...by bola ta F trikolora...zial mam pocit ze je to opozerane z I...... :'-( >:-[] ale v reale moze ta palubna doska vyzerat hodnotnejsie..
Anonym
Možná se dá zobrazení přenastavit...každopádně pokud upřednostňuješ analogovej look, nemá to řešení. Ale jak ze zobrazuje ten výkon a krouťák, to je good, ne? Mě se to zobrazuje v procentech, nevím, jestli je to lepší.
718
....no ku Kii..alebo k Hyundai ok >:D ale k Alpinke? :-( :no:
Anonym
Ahoj. To není off topic. občas to tady popadne každého z nás.
Ale je to soukromá firma a prostě jí nikdo nic nedá. A z toho, co zbyte, počítám platěj daně. Každého takového si vážím, protože vím, jaké to je.
Božeee!!??? Zastal jsem se fakt ACZ? 8-s :-O